Η νέα έκπληξη με μηλίτη από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Η νέα έκπληξη με μηλίτη από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Η εταιρεία ακολουθεί τα καταναλωτικά πρότυπα εισάγοντας τον «Μηλοκλέφτη».

 

Συνεπής στο φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο ανάπτυξής της η εταιρεία Αθηναϊκή Ζυθοποιία παρουσίασε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, το νέο προϊόν της που φιλοδοξεί να γίνει η καινούρια συνήθεια στην καθημερινότητα των Ελλήνων καταναλωτών, δίνοντας μεγάλη δυναμική στην κατηγορία του μηλίτη.

Όπως ανέφερε η Υπεύθυνη Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Έλλη Παναγιωτοπούλου η εταιρεία, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον Έλληνα καταναλωτή, παρακολουθεί στενά τα νέα, αναδυόμενα πρότυπα κατανάλωσης και βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα που προσφέρουν ακόμα περισσότερες και διαφοροποιημένες επιλογές στον καταναλωτή για κάθε περίσταση. Η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιό της με νέα προϊόντα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία προσφέρει πλέον στους καταναλωτές ένα νέο προϊόν με 4,5% περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Ο «Μηλοκλέφτης» είναι ένα φυσικό ποτό, καθώς παράγεται από μήλα που του χαρίζουν μοναδικό άρωμα. Η μοναδική γεύση του «Μηλοκλέφτη» οφείλεται στην διαδικασία παραγωγής του, κατά την οποία ο χυμός μήλου ζυμώνεται με μαγιά και στη συνέχεια φιλτράρεται για να δώσει το μηλίτη.

Το νέο προϊόν παράγεται στην Σλοβενία ενώ εισάγεται και διανέμεται στην ελληνική αγορά. Στόχος της εταιρείας είναι να ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής του συγκεκριμένου προϊόντος στην Ελλάδα και ειδικότερα στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Πάτρα.

Από την πλευρά του ο Laurent Delmouly, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Αθηναϊκής Ζυθοποιία ανέφερε ότι η εταιρεία επενδύει στην καινοτομία, σε νέα προϊόντα και σε νέες κατηγορίες. Οι καταναλωτές, όπως τόνισε, αναζητούν νέες γεύσεις, πέρα από την “κλασική” μπίρα κάτι που αντικατοπτρίζεται στην αύξηση της ζήτησης συγκεκριμένων κατηγοριών προϊόντων. Παράλληλα, όπως τόνισε, παρατηρείται στροφή των καταναλωτών στις ελληνικές ετικέτες. Στο πλαίσιο αυτό, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία επανακυκλοφορεί την ιστορική μπίρα “Μάμος” η οποία παράγεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Πάτρα.