Η νέα έκπληξη της Amazon στο πεδίο των Messenger

Η νέα έκπληξη της Amazon στο πεδίο των Messenger
Photo:

Ο τεχνολογικός κολοσσός ετοιμάζει μία δική του υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων, με στόχο να «χτυπήσει» το Messenger του Facebook.

Το όνομα Anytime φαίνεται ότι θα υιοθετήσει η Amazon στη δική της υπηρεσία ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του διαδικτύου, η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει τις έρευνες αγοράς προκειμένου να δει τί μπορεί να προσφέρει στους καταναλωτές, καθώς και τί προτιμούν οι ίδιοι. Πηγές αναφέρουν ότι η υπηρεσία Amazon Anytime αναμένεται να είναι μία πλούσια σε χαρακτηριστικά λύση, που θα δίνει έμφαση στην ανταλλαγή μηνυμάτων, αλλά δεν θα περιορίζεται εκεί.

Όπως αναφέρει το Verge, με τη νέα υπηρεσία της Αmazon θα υπάρχει η δυνατότητα της κλήσης φωνής και βίντεο, ο διαμοιρασμός αρχείων, η αλληλεπίδραση με games, GIFs, stickers και η δυνατότητα αναφοράς άλλων χρηστών στις συνομιλίες.

Επιπλέον, μέσω του Amazon Anytime ο χρήστης θα μπορεί να καλέσει με φωνή και βίντεο σε άλλες υπηρεσίες για παραγγελίες προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ η υπηρεσία θα έχει κρυπτογράφηση για περισσότερη ασφάλεια και θα λειτουργεί τόσο σε mobile όσο και σε desktop συστήματα διαφόρων λειτουργικών συστημάτων.