Η νέα έκπληξη της Google

Η νέα έκπληξη της Google
Photo:

Ο τεχνολογικός κολοσσός ανοίγει το πρώτο Google Shop στο Λονδίνο.

Ο κόσμος δείχνει διαρκώς την στήριξη του προς την Google και η εταιρεία έρχεται να ανταποδώσει την ψήφο εμπιστοσύνης, κάνοντας μια κίνηση για να τους προσεγγίσει.

Ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος.

Πρόκειται για το «The Google Shop» στο Λονδίνο, το οποίο βρίσκεται στο συγκρότημα Currys PC World στην Tottenham Court Road και θα πουλάει συσκευές Android, Chromebooks και Chromecast dongles, ενώ θα προσφέρει στους επισκέπτες του διάφορα μαθήματα πάνω σε προϊόντα της εταιρείας.

Το κατάστημα δεν ανοίγει τυχαία εκεί, αφού ο δρόμος είναι γεμάτος με ηλεκτρονικά καταστήματα και θα βρίσκεται μια ανάσα από τα κεντρικό κατάστημα της Apple.
Εκτός απ’ τα προϊόντα τα κατάστημα θα προσφέρει και μερικές «in-store experiences», όπως μια εγκατάσταση – μια τεράστια οθόνη με το όνομα «Portal» όπου οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν ένα εικονικό ταξίδι σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, με τη χρήση ενός υπολογιστή και τη βοήθεια του Google Maps, ένα τοίχο τον οποίο θα μπορούν να ζωγραφίζουν οι πελάτες με digital spray, αλλά και ένα «Chromecast pod» όπου οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν ταινίες μέσω Google Play και βίντεο στο YouTube.

«Το επίπεδο καινοτομίας των συσκευών που όλοι χρησιμοποιούμε είναι απίστευτο, αλλά ο τρόπος που τα αγοράζουμε παραμένει ο ίδιος για πολλά χρόνια. Με το κατάστημα της Google, θέλουμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους ένα μέρος όπου μπορούν να παίξουν, να πειραματιστούν και να γνωρίσουν όλα όσα η Google έχει να προσφέρει» δήλωσε ο marketing director για την Αγγλία, James Elias.

Η Dixon Carphone Group, στο οποίο ανήκει η το Currys PC World αναφέρει ότι η Google θα διοργανώνει θεματικές συγκεντρώσεις και θα καλύπτει κεφάλαια που αφορούν την ασφάλεια και τη χρήση των φορητών συσκευών.

Τέλος, δύο ακόμη Google Shops θα ανοίξουν αργότερα μέσα στο έτος στα Fulham και Thurrock Megastores που επίσης ανήκουν στην Currys PC World.