Η νέα παγκόσμια καμπάνια της UNICEF που μας καλεί όλους να παραμείνουμε δημιουργικοί εν μέσω κορωνοϊού

Για να στηρίξει και να τονώσει το ηθικό και την δημιουργικότητα των γονιών ανά τον κόσμο, η UNICEF μας καλεί όλους να συμμετέχουμε παγκόσμια καμπάνια της #LearningAtHome που μόλις έφτασε και στη χώρα μας.

Παραμένουμε σπίτι; Παραμένουμε δημιουργικοί!

Μπορεί σιγά-σιγά οι περισσότεροι να επιστρέφουμε στην «νέα κανονικότητα» προσεκτικά και επιφυλακτικά, αλλά με σχολεία και νηπιαγωγεία να παραμένουν κλειστά, πολλοί γονείς καλούνται να σκαρφιστούν δημιουργικούς τρόπους για να απασχολήσουν τα παιδιά τους εντός και εκτός σπιτιού, καλύπτοντας παράλληλα το εκπαιδευτικό κενό των τελευταίων μηνών.

Για να στηρίξει και να τονώσει το ηθικό και την δημιουργικότητα των γονιών ανά τον κόσμο, η UNICEF μας καλεί όλους να συμμετέχουμε παγκόσμια καμπάνια της #LearningAtHome που μόλις έφτασε και στη χώρα μας.

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στην πρωτοβουλία ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Ακολουθήστε τον Instagram λογαριασμό της Unicef Greece εδώ και κάντε σε αυτό το post #ChallengeAccepted και μοιραστείτε με το @unicefgreece αλλά και με φίλους, συναδέλφους και γνωστούς, ιδέες, παιχνίδια και δραστηριότητες για να μετατρέψουμε την καραντίνα σε μια ευκαιρία για δημιουργική μάθηση και όμορφες οικογενειακές στιγμές για μικρούς και μεγάλους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Παραμένετε σπίτι; Παραμείνετε δημιουργικοί! Μπορεί σιγά-σιγά οι περισσότεροι να επιστρέφουμε στην «νέα κανονικότητα» προσεκτικά και επιφυλακτικά, αλλά με σχολεία και νηπιαγωγεία να παραμένουν κλειστά, πολλοί γονείς καλούνται να σκαρφιστούν δημιουργικούς τρόπους για να απασχολήσουν τα παιδιά τους εντός κ εκτός σπιτιού, καλύπτοντας παράλληλα το εκπαιδευτικό κενό των τελευταίων μηνών. Για να στηρίξουμε και να τονώσουμε το ηθικό και την δημιουργικότητα των γονιών ανά τον κόσμο, σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στην παγκόσμια καμπάνια της UNICEF #LearningAtHome που μόλις έφτασε κ στη χώρα μας! Κάντε #ChallengeAccepted κ μοιραστείτε μαζί μας στο @unicefgreece αλλά και με φίλους, συναδέλφους και γνωστούς, ιδέες, παιχνίδια κ δραστηριότητες για να μετατρέψουμε την καραντίνα σε μια ευκαιρία για δημιουργική μάθηση και όμορφες οικογενειακές στιγμές για μικρούς και μεγάλους! Ξεκινάμε!! Η UNICEF κάνει #challenge τους καταπληκτικούς γονείς: @despinakampouri , @katerinatsavalou , @apostolis_totsikas_official και @roula.revi και την πολύ πρόσφατα μητέρα για δεύτερη φορά 🤱🏼 @efstathiatzv ! Will you join us? #LearningAtHome #FunAtHome #ForEveryChild #Reimagine #Parenting #ParentingTips #StrongerTogether #COVID19 @UNICEF @UNICEFGreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UNICEF Greece (@unicefgreece) στις

 

Σχετικά άρθρα