Οι νέοι επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης δίνουν ραντεβού στο Business Networking Event

Οι νέοι επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης δίνουν ραντεβού στο Business Networking Event

Ένα διαδραστικό event με στόχο την επαγγελματική δικτύωση.

Ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας – ΝΕ μπορεί να μετρά αντίστροφα για τη διοργάνωση του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Νεανικής Επιχειρηματικότητας INNECO 2016 (www.inneco.gr) αλλά δε σταματά τη δράση του και στο υπόλοιπο φάσμα των εκδηλώσεων που οργανώνει.

Έτσι, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου (έναρξη 9 το βράδυ) διοργανώνει ένα Business Networking Event και καλεί όλους τους δραστήριους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής να παραβρεθούν με σκοπό την επαγγελματική δικτύωση, την αλληλεπίδραση, την ανταλλαγή απόψεων αλλά και τη σύναψη νέων συνεργασιών και συνεργιών.

Ο Όμιλος ΝΕ έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά έναν πολύ όμορφο χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Garcon Brasserie (Λεωφ. Νίκης & Αγ. Σοφίας 2) που θα μας φιλοξενήσει για δεύτερη φορά τα τελευταία δύο χρόνια. Στην προηγούμενη συνάντησή μας είχαμε αριθμήσει 250 και πλέον επιχειρηματίες και επαγγελματίες με απόλυτη επιτυχία και πολλές νέες προκλήσεις.

Στη διάρκεια του event θα γίνει ενημέρωση για τις επερχόμενες δράσεις του Ομίλου και θα γίνει παρουσίαση του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Νεανικής Επιχειρηματικότητας INNECO 2016 και όλες τις σημαντικές εξελίξεις με συνεργασίες και συμμετοχές πολύ σημαντικών ανθρώπων και φορέων από ολόκληρη την Ευρώπη!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνονται κανονικά εγγραφές μελών και ανανεώσεις συνδρομών για όσους δεν πρόλαβαν να εγγραφούν ή να επανεγγραφούν στον Όμιλο μας μιας και είναι η τελευταία ευκαιρία πριν το Συνέδριο.
http://clubne.com/θελω-να-γίνω-μελος/