Η νεότερη ηθοποιός με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Όσκαρ

Η νεότερη ηθοποιός με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Όσκαρ
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 24: Actress Jennifer Lawrence onstage during the Oscars held at the Dolby Theatre on February 24, 2013 in Hollywood, California. (Photo by Mark Davis/WireImage)

Οι φετινές της εισπράξεις ξεπερνούν τα 50 εκατ. δολάρια και την καθιστούν ως την πιο ακριβοπληρωμένη υποψήφια των αμερικανικών βραβείων.

Η Τζένιφερ Λόρενς δεν είναι μόνο η νεαρότερη ηθοποιός που έχει συγκεντρώσει τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ, αλλά και η πιο ακριβοπληρωμένη.

Πριν τα Όσκαρ της Κυριακής το Forbes σημειώνει ότι η Τζένιφερ Λόρενς είναι για φέτος η πιο ακριβοπληρωμένη υποψήφια ηθοποιός για Όσκαρ, καθώς υπολογίζεται ότι εισέπραξε περίπου 52 εκατομμύρια δολάρια, προ φόρων, από τον Ιούνιο του 2014 μέχρι τον Ιούνιο του 2015, ενώ βρίσκεται στη λίστα με τους καλύτερα αμειβόμενους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Η 25χρονη ηθοποιός είναι υποψήφια για το ρόλο της στην ταινία «Joy», στην κατηγορία καλύτερη ηθοποιός μαζί με τις Κέιτ Μπλάνσετ (Κάρολ), Σίρσα Ρόναν (Brooklyn), Μπρι Λάρσον (Το δωμάτιο) και Σαρλότ Ράμπλινγκ (45 Χρόνια).

Σε καμία από τις συνυποψήφιες ηθοποιούς της Λόρεν ή τις πέντε υποψήφιες για το βραβείο του δεύτερου γυναικείου ρόλου (Ρούνεϊ Μάρα, Αλίσια Βικάντερ, Κέιτ Γουίνσλετ, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς και Τζένιφερ Τζέισον Λι), δεν έφτασε η αμοιβή στα έξι εκατομμύρια δολάρια για να μπει στην ετήσια λίστα, σημειώνει το Forbes.