Η Nintendo «πυροβολεί τα πόδια της» με το νέο Switch; – Το στοίχημα του 2025

Η Nintendo «πυροβολεί τα πόδια της» με το νέο Switch; – Το στοίχημα του 2025
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η εταιρεία παιχνιδιών με έδρα το Κιότο δήλωσε ότι αναμένει να πουλήσει 13,5 εκατομμύρια μονάδες Switch κατά το τρέχον οικονομικό έτος.

Η ιαπωνική Nintendo ανακοίνωσε την Τρίτη ότι σχεδιάζει να κάνει μια ανακοίνωση σχετικά με τον διάδοχο της κονσόλας gaming Switch κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που λήγει τον Μάρτιο του 2025.

Η Nintendo έχει παρατείνει τον κύκλο ζωής της συσκευής Switch με επιτυχημένους τίτλους όπως το «The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom», με την αγορά να επικεντρώνεται στις προοπτικές του υλικού επόμενης γενιάς.

Η εταιρεία παιχνιδιών με έδρα το Κιότο δήλωσε ότι αναμένει να πουλήσει 13,5 εκατομμύρια μονάδες Switch κατά το τρέχον οικονομικό έτος, καθώς προσπαθεί να αποσπάσει περαιτέρω πωλήσεις από τη γερασμένη συσκευή.

Η Nintendo δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το νέο υλικό, λέγοντας ότι δεν θα υπάρξει καμία αποκάλυψη κατά την παρουσίαση του Nintendo Direct τον Ιούνιο.

«Πολλοί χρήστες θα αναβάλουν τώρα την αγορά του σημερινού Switch, καθώς γνωρίζουν ότι το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2025», δήλωσε ο Σέρκαν Τότο, ιδρυτής της εταιρείας συμβούλων Kantan Games.

Η Nintendo πούλησε πέρυσι 15,7 εκατομμύρια μονάδες της υβριδικής φορητής συσκευής για το σπίτι, η οποία κυκλοφόρησε το 2017. Η Nintendo αύξησε τις προβλέψεις της για το σύνολο του έτους σε 15,5 εκατομμύρια μονάδες τον Φεβρουάριο.

Η εταιρεία έκανε σταδιακές αλλαγές στις συσκευές Switch, με τις πωλήσεις του μοντέλου OLED να αυξάνονται σε ετήσια βάση, ακόμη και όταν οι ευρύτερες πωλήσεις υλικού συνέχισαν την ετήσια πτώση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: reuters.com