Η Novartis ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες για να δουλεύει κανείς

Η Novartis ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες για να δουλεύει κανείς
Photo:

Η εταιρία βρέθηκε στην όγδοη θέση της λίστας των Best Workplaces.

Μια ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε η Novartis Hellas από τον διεθνή οργανισμό Great Place to Work ως “Best Work Place 2016”, ανεβαίνοντας στην 8η θέση της δεκάδας με τις κορυφαίες εταιρίες για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στην κατηγορία «άνω των 251 εργαζομένων».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η διάκριση οφείλεται κυρίως στους εργαζόμενους της εταιρίας, που αποτελούν την κινητήρια δύναμη και το σημαντικότερο κεφάλαιό της, αποδεικνύει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο και δίνει ώθηση για ακόμα μεγαλύτερες προσπάθειες και πρωτοβουλίες στα επόμενα χρόνια.

Η έρευνα Best Workplaces διενεργήθηκε από το Great Place to Work Hellas, για 13η συνεχή χρονιά, και αποτελεί την μεγαλύτερη έρευνα αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα. Η έρευνα Best Workplaces 2016 πραγματοποιήθηκε με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School. Η τελική κατάταξη των μεγάλων επιχειρήσεων (που απασχολούν περισσότερους από 251 εργαζόμενους) έγινε βάσει των ανώνυμων εργαζομένων, οι οποίοι αξιολόγησαν την πολιτική διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού των εταιριών τους, μέσω του ερωτηματολογίου TrustIndex©, καθώς και τις απαντήσεις της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων αναφορικά με τις πρακτικές Διοίκησης Προσωπικού στα δύο ερωτηματολόγια CultureAudit©.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Novatis Ηellas, κ. Riccardo Canevari, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι για αυτήν την αναγνώριση, καθώς προέρχεται από το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρίας μας, τους ανθρώπους μας. Η κατάκτηση της θέσης αυτής είναι σημαντική για ολόκληρο τον όμιλό μας, καθώς αναδεικνύει τις διαρκείς προσπάθειες που καταβάλλουμε για να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον αξιοπιστίας, δικαιοσύνης και υπερηφάνειας για τους εργαζομένους».

Και συνέχισε τονίζοντας: «Αυτή η διάκριση αποτελεί τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε με τις ‘Αξίες και Συμπεριφορές’ μας, να αναπτύσσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που εξασφαλίζει την ενεργή συμμετοχή όλων στο όραμα της Novartis».