Η Owiwi ενισχύει τις ελληνικές επιχειρήσεις για την εξ αποστάσεως εργασία

Η ελληνική startup προσφέρει την τεχνογνωσία της και δωρεάν χρήση της πλατφόρμας της για τις επιχειρήσεις.

Καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις υιοθετούν πλέον πρακτικές εξ αποστάσεως εργασίας, η Owiwi, η ελληνική Startup με την πρωτοποριακή υπηρεσίας επιλογής προσωπικού και αξιολόγησης ταλέντων που βασίζεται σε online game, αποφάσισε να λάβει κάποια μέτρα για να κάνει πιο ομαλή τη μετάβαση στις νέες συνθήκες.

Πρώτον, προσφέρει μια νέα, εκτεταμένη, δωρεάν έκδοση του προϊόντος της. Διαλέγοντας το Free Trial, κάθε επιχείρηση μπορεί να λάβει δωρεάν 10 αξιολογήσεις (αντί για 5 που θα λάμβανε υπό κανονικές συνθήκες) για ένα διάστημα 15 ημερών (αντί για 10). Έτσι, τόσο οι HR Managers όσο και οι επιχειρηματίες οι ίδιοι μπορούν να συνεχίσουν κανονικά τη δουλειά τους.

Επιπλέον, η Owiwi, δημιουργεί ένα ειδικό πακέτο (Tier Package) με πολύ μεγάλη έκπτωση, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ αναπτύσσει και ένα ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για την εξάλειψη οποιωνδήποτε εμποδίων και την κάλυψη των αναγκών πρόσληψης με πιο ευέλικτο τρόπο.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία τονίζει ότι είναι πολύ σημαντική η προσαρμογή – όσο το δυνατόν ταχύτερα – στις νέες συνθήκες, τόσο για να μην επιβαρυνθεί η επιχείρηση περισσότερο, όσο και για να διασφαλιστεί ότι θα συνεχιστεί κανονικά η λειτουργία και η απόδοσή της μετά το τέλος της κρίσης αυτής.