Η Παπουτσάνης ανάμεσα στα πιο πετυχημένα Brands

Η Παπουτσάνης ανάμεσα στα πιο πετυχημένα Brands

Δυο σημαντικά βραβεία στην έκθεση «ΑΙΩΝOΒΙΑ BRANDS - TA ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ».

Στο πλαίσιο του 3ήμερου συμποσίου που πραγματοποιήθηκε 15 -16- 17 Απριλίου 2016 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για να τιμήσουν τα Αιωνόβια και Πετυχημένα Brands , η εταιρεία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ συμμετείχε στην έκθεση για τα «ΑΙΩΝOΒΙΑ BRANDS – TA ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ» όπου και βραβεύθηκε με το Platinum βραβείο για το διαχρονικό πράσινο σαπούνι ελαιολάδου και με το Silver βραβείο για το αξεπέραστο σαπούνι καραβάκι . Την βράβευση έκανε η κα.Ντόρα Μπακογιάννη βουλευτής της Ν.Δ στον Ιωακείμ Τζουμάκη Ηead Corporate της ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Απριλίου, κατά τη διάρκεια της Επίσημης τελετής Βράβευσης διάσημων προϊόντων και εταιριών που μετρούν πολλά χρόνια ζωής και διοργανώθηκε από το οικονομικό περιοδικό THE BUSINESS REVIEW και την μη κερδοσκοπική εταιρία ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ MANAGERS υπό την αιγίδα των ΕΒΕΑ , ΣΕΒΤ, και ΣΕΛΠΕ.

Η εταιρία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ έχοντας κλείσει 145 χρόνια λειτουργίας, γιορτάζει την χρονιά αυτή με μοναδικές προσφορές, ανανεώσεις αγαπημένων προϊόντων, αλλά και λανσαρίσματα εντελώς νέων.