Οι πιο υπεύθυνες εταιρείες της Ελλάδας

Οι πιο υπεύθυνες εταιρείες της Ελλάδας

Αναγνώριση και διάχυση γνώσης για την ΕΚΕ.

Ένας νέος θεσμός, τα Hellenic Responsible Business Awards, επιβράβευσε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015 το έργο των Υπεύθυνων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Η συμμετοχή από πλευράς επιχειρήσεων αλλά και φορέων, καθώς και το επίπεδο των έργων που διακρίθηκαν, επισφράγισαν τη γέννηση ενός θεσμού με ιδιαίτερη σημασία για την ΕΚΕ στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή του σήμερα.

Σε κλίμα αισιοδοξίας για τον τρόπο με τον οποίο η ελληνική επιχειρηματική κοινότητα ανταποκρίνεται στις κοινωνικές ανάγκες και στα ιδιαίτερα προβλήματα που επιφέρουν στους πολίτες οι έκτακτες συνθήκες στις οποίες ζούμε, πραγματοποιήθηκε η πρώτη τελετή απονομής του θεσμού Hellenic Responsible Business Awards 2015, που διοργανώνει η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week.

Στην τελετή, η οποία διεξήχθη στον φιλόξενο χώρο του Balux Prive, παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας. Την βραδιά, παρουσίασε με γρήγορο ρυθμό και εύστοχα σχόλια η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου.

Οι συμμετέχοντες, είχαν την ευκαιρία να εκτεθούν σε ένα μεγάλο εύρος δράσεων ΕΚΕ από πολλούς διαφορετικούς κλάδους της αγοράς, ενώ διάχυτη ήταν η επιθυμία των επιχειρήσεων να επικοινωνήσουν τις στρατηγικές τους για την ΕΚΕ.

Οι διακρίσεις απέδειξαν το υψηλό επίπεδο της υπευθυνότητας των επιχειρήσεων στη χώρα μας και την ανάγκη της αγοράς για μία διοργάνωση, η οποία αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο καινοτομίας, καθώς και το κίνητρο της επιβράβευσης. Στη βραδιά, δεν μπορούσε παρά να παρεισφρήσει και η τρέχουσα επικαιρότητα, διανθίζοντας την εκδήλωση με σχόλια τόσο για την κρίσιμη μάχη που η εθνική μας ομάδα μπάσκετ έδινε την ίδια ώρα για την πρόκριση, όσο και για τις επερχόμενες εκλογές!

Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς ήταν: