Η πίτσα των 3.680 θερμίδων από την Pizza Hut

Η πίτσα των 3.680 θερμίδων από την Pizza Hut

Η Pizza Hut προκαλεί δημιουργώντας ένα νέο πιάτο που συνδυάζει την πίτσα με το hot-dog.

Η νέα πρόταση της Pizza Hut, την οποία παρουσίασε στη σελίδα της στο Twitter, εντυπωσιάζει πραγματικά με την εικόνα της. Μια πίτσα με πεπερόνι, η οποία συνοδεύεται από 28 μικρά hot dogs και ακούει στο όνομα «Hot Dog Bites Pizza»!

Στη φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση, μαζί με την «τερατώδη» πίτσα της Pizza Hut, μπορείτε να παρατηρήσετε πως σερβίρεται και ένα μπολ με μουστάρδα, καθώς τα μικρά hot dogs μπορούν να αποκοπούν από το σύνολο του πιάτου και να τα απολαύσετε ξεχωριστά, βουτώντας τα μέσα σε αυτή.

Κάθε κομμάτι της  Hot Dog Bites Pizza περιέχει 460 θερμίδες, ενώ στο σύνολό της υπολογίζεται πως φτάνει στις 3.680 θερμίδες.

Η συγκεκριμένη πίτσα θα είναι διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 18 Ιουνίου, ενώ η εταιρεία δημιούργησε για την προώθησή της και το hashtag #HotDogPizza.

Οι αμερικανικές αλυσίδες fast-food είναι συνηθισμένες σε παρόμοιες προσφορές που έχουν ως στόχο τον εντυπωσιασμό των πελατών τους. Άλλωστε η Pizza Hut ανήκει στον όμιλο Yum, ιδιοκτήτης επίσης των Taco Bell αλλά και των KFC, που πριν κάποια χρόνια είχε προκαλέσει το κοινό στη χώρα παρουσιάζοντας το «Double Down», ένα «burger» που στη θέση του ψωμιού είχε δύο κομμάτια κοτόπουλο.