Οι πολύ μεγάλες αλλαγές που σχεδιάζει η Apple για τα νέα της μοντέλα

Οι πολύ μεγάλες αλλαγές που σχεδιάζει η Apple για τα νέα της μοντέλα

Εάν το iPad Pro είναι πολύ μεγάλο για κάποιους, τότε το iPad 3 ετοιμάζεται να έρθει.

Η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα σειρά προϊόντων για τον προσεχή Μάρτιο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα 9to5Mac.

Πηγές που γνωρίζουν λεπτομέρειες δήλωσαν ότι στο πλάνο της εταιρείας είναι η παρουσίαση του νέου iPad Air 3 σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την τρίτη εβδομάδα του Μαρτίου. Μια λεπτομέρεια είναι ότι εκτός του κλασικού μεγέθους οθόνης της σειράς των iPad, θα υποστηρίζει και το μολύβι της εταιρείας.

Το Apple Pencil είχε παρουσιαστεί μαζί με το μεγάλο iPad Pro τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αρχικά η χρήση του προβλεπόταν μόνο για το τελευταίο μοντέλο των tablets της Apple, όμως φαίνεται λογικό να επεκταθεί και στα μικρότερα κλασικά iPad.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ιστοσελίδα DigiTimes, το iPad Air 3 θα έχει οθόνη 4Κ για πρώτη φορά, μαζί με μνήμη μεγέθους 4GB. Σημειώνεται ότι το iPad Air 2 έχει οθόνη υψηλής ευκρίνειας και μνήμη 2GB, ενώ ήταν το τελευταίο της σειράς από τον Οκτώβριο του 2014 όπου και παρουσιάστηκε.

Επιπλέον το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει μια σειρά από Apple Watch με διαφορετικά χρώματα καθώς και ρολόγια τα οποία κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία Hermés. Επιπλέον, κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα νέο ρολόι με πιο λεπτό σώμα και κάμερα, όμως όλα αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Όπως ανέφερε το 9to5Mac την προηγούμενη εβδομάδα, η Apple αναμένεται να «αναστήσει» το iPhone 5S παρουσιάζοντας ένα νέο κινητό οθόνης 4 ιντσών με την ονομασία iPhone 5se, το οποίο θα έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά του iPhone 6, όπως η κάμερα και ο επεξεργαστής.

Καμία από τις παραπάνω πληροφορίες δεν έχει σχολιάσει ακόμη η Apple.