Οι πωλήσεις των iPhone ζορίζουν τόσο πολύ, που η Apple χαρίζει ως και 100 δολάρια επιπλέον

Οι πωλήσεις των iPhone ζορίζουν τόσο πολύ, που η Apple χαρίζει ως και 100 δολάρια επιπλέον

Αρκεί κάποιος να επιστρέψει το παλαιότερο iPhone του για να πάρει ένα καινούριο.

 

Η Apple αποφάσισε να αυξήσει ως και 100 δολάρια την πίστωση που παρέχει όταν κάποιος επιστρέφει το παλιό του iPhone για να αποκτήσει ένα καινούριο.

Όποιος δίνει στην εταιρεία ένα iPhone 6 ή πιο νέο μοντέλο, μπορεί να αποκτήσει με σημαντική έκπτωση ένα iPhone XR ή iPhone XS. Για παράδειγμα, στις ΗΠΑ ένα iPhone 6 θα πιάσει από τα 75 δολάρια που είναι σήμερα, τα 150 επιπλέον πίστωσης. Κι αν δώσει πίσω ένα iPhone 6S Plus το΄τε αντί για 150 δολάρια, θα πάρει 250 δολάρια. Πάντως αν θέλει να δώσει το iPhone 8, τότε θα πάει από τα 275 δολάρια στα 300.

Η κίνηση αυτή είναι εξαιρετικά ασυνήθιστη για την Apple. Κι αυτό διότι η εταιρεία είναι γνωστό ότι σπάνια προχωρά σε μεγάλες προσφορές, ακόμη και σε ημέρες όπως η Black Friday και η Cyber Monday.

Όμως το πρόβλημα που υπάρχει είναι υπαρκτό. Τα iPhone XR και XS είναι πολύ ακριβά, και η ζήτηση πέφτει πολύ περισσότερο από όσο περίμενε η Apple. Επομένως μια κίνηση όπως αυτή που μόλις ανακοινώθηκε, κάνει την εταιρεία να ελπίζει ότι μπορεί να τραβήξει ξανά το ενδιαφέρον του κοινού της οι οποίοι μέχρι τώρα το σκέφτονταν πολύ σοβαρά να επενδύσουν τα χρήματά τους σε ένα τόσο ακριβό κινητό.