Η Πολωνία στέλνει τα πρώτα Leopard 2 στην Ουκρανία

Η Πολωνία στέλνει τα πρώτα Leopard 2 στην Ουκρανία
A Leopard 2 A7 main battle tank of the German armed forces Bundeswehr drives during an educational practice of the "Very High Readiness Joint Task Force" (VJTF) as part of the NATO tank unit at the military training area in Munster, northern Germany, on May 20, 2019. (Photo by PATRIK STOLLARZ / AFP) Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
"Δεν θα σας εγκαταλείψουμε, θα υποστηρίξουμε ην Ουκρανία μέχρι την πλήρη νίκη επί της Ρωσίας», δήλωσε ο Πολωνός πρωθυπουργός.

Η Πολωνία έχει στείλει τα πρώτα τέσσερα άρματα μάχης Leopard 2, γερμανικής κατασκευής, στην Ουκρανία και είναι έτοιμη να στείλει περισσότερα σύντομα, ανακοίνωσε ο πολωνός πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι από το Κίεβο μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Πολωνία και η Ευρώπη στέκονται στο πλευρό σας. Δεν θα σας εγκαταλείψουμε, θα υποστηρίξουμε ην Ουκρανία μέχρι την πλήρη νίκη επί της Ρωσίας», δήλωσε ο Πολωνός πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξής του με τον ηγέτη της Ουκρανίας, ο οποίος ανακοίνωσε την άφιξη των πρώτων Leopard 2 από την Πολωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: