Η πρώτη φράση του Τραμπ μόλις έμαθε ότι ο Κάνιε Γουέστ «κατεβαίνει» για πρόεδρος των ΗΠΑ

Η πρώτη φράση του Τραμπ μόλις έμαθε ότι ο Κάνιε Γουέστ «κατεβαίνει» για πρόεδρος των ΗΠΑ
epa05674103 US musician Kanye West (R) walks with with US President elect Donald Trump at Trump Tower in Manhattan, New York, USA, 13 December 2016. The US President-elect Donald Trump is holding meetings at Trump Tower as he continues to fill in key positions in his new administration. EPA/JOHN TAGGART / BLOOMBERG / POOL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ομολογουμένως κανείς δεν περίμενε τέτοια αντίδραση.

Ως «ενδιαφέρουσα» χαρακτηρίζει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ την ιδέα του ράπερ Κάνιε Γουέστ να κατέβει υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ στις επερχόμενες εκλογές.

Παρ’ όλα αυτά, όπως σημείωσε, μιλώντας στον ιστότοπο realclearpolitics, πιστεύει ότι οι εκλογές του 2024 θα πρέπει να είναι ο πραγματικός στόχος του Γουέστ.

Ο 43χρονος δισεκατομμυριούχος ράπερ, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με ένα αινιγματικό tweet, θα ξεκινήσει την εκστρατεία του τελευταία στιγμή πριν τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου;

«Θα μπορούσε. Είναι πολύ ενδιαφέρον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

«Αν το κάνει, θα έπρεπε να το δει ως βολιδοσκόπηση για το τι θα συμβεί μετά από τέσσερα χρόνια», δήλωσε ο Τραμπ για τον Γουέστ, έναν από τους λίγους διάσημους καλλιτέχνες που έχει στηρίξει ανοικτά τον μεγιστάνα πρόεδρο.

«Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ», έγραψε το Σάββατο ο Γουέστ χρησιμοποιώντας το hashtag #2020VISION.

Από τότε δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για μια πιθανή υποψηφιότητα.