Η RSM αποκαλύπτει το νέο παγκόσμιο λογότυπο της

Η RSM αποκαλύπτει το νέο παγκόσμιο λογότυπο της

H RSM Greece μετονομάζεται σε “RSM”. H RSM International υιοθετεί ένα ενιαίο παγκόσμιο όνομα για όλες τις εταιρείες μέλη της.

Η RSM Greece πρόκειται να μετονομαστεί σε “RSM” ακολουθώντας την ανακοίνωση του διεθνούς δικτύου της RSM International, το οποίο υιοθετεί ένα ενιαίο παγκόσμιο όνομα. Η RSM International, το 7ο μεγαλύτερο δίκτυο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο, υιοθετεί το “RSM” ως το ενιαίο παγκόσμιο όνομα για όλες τις εταιρείες μέλη της σε όλο τον κόσμο.

Η RSM Greece είναι μέλος του δικτύου της RSM International εδώ και 24 χρόνια. Παρέχει ολοκληρωμένες ελεγκτικές, συμβουλευτικές, λογιστικές και φορολογικές υπηρεσίες, καθώς επίσης και υπηρεσίες διαχείρισης και υποστήριξης ανθρώπινου κεφαλαίου, σε Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους σημαντικότερους κλάδους της Ελληνικής οικονομικής αγοράς. Διαθέτει γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Η υιοθέτηση ενός ενιαίου παγκόσμιου ονόματος ενισχύει και παράλληλα αναδεικνύει την παγκόσμια θέση του δικτύου ως την καλύτερη δυνατή επιλογή συμβούλου σε δυναμικές επιχειρήσεις, επικεντρωμένες στην ανάπτυξη.

Η Κυρία Jean Stephens, CEO της RSM International, δήλωσε: “Οι πελάτες μας γίνονται όλο και περισσότερο παγκόσμιοι καθώς επιδιώκουν νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη. Οι ηγέτες αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων έχουν ανάγκη από συμβούλους οι οποίοι να διαθέτουν τον απαραίτητο χρόνο για να κατανοήσουν πραγματικά τις επιχειρήσεις τους και να ενδιαφέρονται για την πορεία τους, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Επίσης, επιθυμούν υπηρεσίες του υψηλότερου δυνατού επιπέδου, σχέσεις εμπιστοσύνης, ιδέες και διορατικότητα τα οποία προσθέτουν πραγματική αξία στις επιχειρήσεις τους. Όλα αυτά παρέχονται στους πελάτες μας για περισσότερο από 50 χρόνια. Η υιοθέτηση ενός ενιαίου παγκόσμιου ονόματος, τονίζει την ικανότητα του δικτύου μας για προσφορά διασυνοριακών υπηρεσιών και είναι μία ευκαιρία και για εμάς αλλά και για τους πελάτες μας, να αξιοποιηθεί σε μεγαλύτερο βαθμό η δυνατότητα αυτή και να επωφεληθούν έτσι σημαντικά και οι ίδιοι και οι επιχειρήσεις τους”.

Ως μέρος της επικεντρωμένης στον πελάτη στρατηγικής της RSM, όπως επίσης και του στόχου μας να είμαστε οι σύμβουλοι επιλογής για δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, το δίκτυό μας ανέθεσε σε μία καταξιωμένη ανεξάρτητη ερευνητική εταιρεία τη διεξαγωγή εκτενούς παγκόσμιας έρευνας σε εταιρείες μέλη μας, πελάτες και δυνητικούς πελάτες μας. Η απάντηση όλων των χωρών επιβεβαίωσε ότι το “RSM”είναι ένα ισχυρό, παγκόσμιο σήμα το οποίο αναγνωρίζεται για δυναμική επικέντρωση στην συνεργασία, βαθιά κατανόηση του τι είναι περισσότερο σημαντικό για τους πελάτες, και διορατικότητα την οποία μοιράζονται μεταξύ τους οι εταίροι της. Αυτές οι αξίες έχουνσυμπεριληφθεί στο νέο παγκόσμιο μήνυμα του δικτύου μας: “The power of being understood”.

Οι αλλαγές θα λάβουν χώρα στις 26 Οκτωβρίου 2015, όταν όλες οι εταιρείες μέλη της RSM θα υιοθετήσουν το ενιαίο παγκόσμιο όνομα, το νέο μήνυμα: “The power of being understood” και το νέο λογότυπο. To γκρι χρώμα του λογότυπου συμβολίζει τις σχέσεις που βασίζονται σε μία σταθερή αξιόπιστη βάση, το πράσινο συμβολίζει μία θετική και υπεύθυνη προσέγγιση ωθούμενη από νέες ιδέες και το μπλε συμβολίζει την πορεία προς τα εμπρός και την επίτευξη μελλοντικών στόχων. Το συγκεκριμένο λογότυπο ενισχύει την παγκόσμια αφοσίωση του δικτύου στο να βοηθάει τους πελάτες του να αισθάνονται ότι οι ανάγκες τους είναι κατανοητές και ότι τους δίνεται η δύναμη και η κατάλληλη υποστήριξη για να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν με σιγουριά.

Ο κύριος Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Greece, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με την εξέλιξη αυτή. Η υιοθέτηση ενός ενιαίου ονόματος διεθνώς θα αναδείξει ακόμη καλύτερα το δυναμισμό και τις δυνατότητες του παγκόσμιου δικτύου της RSM. Αυτό θα διευκολύνει επίσης τους διεθνείς πελάτες μας στην επικοινωνία τους με τα διάφορα γραφεία του δικτύου μας και θα εξασφαλίσει επομένως και την καλύτερη εξυπηρέτηση τους”.

H RSM International είναι το 6ο μεγαλύτερο δίκτυο παροχής φορολογικών υπηρεσιών στον κόσμο. Κατέχει σημαντική θέση σε αναπτυγμένες αγορές, το μέλος του δικτύου στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είναι το 5ο μεγαλύτερο στην παροχή ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και το μέλος του δικτύου στην Κίνα είναι αντίστοιχα το 3ο μεγαλύτερο. H RSM International ήταν το 2014 το γρηγορότερα αναπτυσσόμενο δίκτυο, μεταξύ των 10 μεγαλύτερων δικτύων του κλάδου, σημειώνοντας, χρόνο με το χρόνο, σημαντική αύξηση των εσόδων της, η οποία ανέρχεται σε ποσοστό 18%, κλείνοντας το 2014 με έσοδα 4.4 δις δολάρια.

Η διασυνοριακή συνεργασία των μελών του δικτύου της RSM International εξακολουθεί να εξελίσσεται δυναμικά. Λειτουργώντας κάτω από ένα ενιαίο παγκόσμιο όνομα, θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες και την εξειδίκευση της με γρήγορο, αποτελεσματικό και δυναμικό τρόπο, εξυπηρετώντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των πελατών της ανά τον κόσμο.

Όλες οι εταιρείες μέλη θα παραμείνουν ανεξάρτητες νομικές οντότητες μέσα στο δίκτυο της RSM International, αλλά θα λειτουργούν κάτω από το ενιαίο παγκόσμιο όνομα RSM.