Η Salesforce μόλις έδωσε ένα αστρονομικό ποσό για μια τεχνολογική startup

Η Salesforce μόλις έδωσε ένα αστρονομικό ποσό για μια τεχνολογική startup
Photo:

Η νέα αυτή συμφωνία θα αλλάξει όσα ξέραμε για τα δεδομένα.

Η Salesforce είναι ένα βήμα πριν λάβει χιλιάδες δεδομένα μάρκετινγκ, καθώς ετοιμάζεται να βελτιώσει περαιτέρω την τεχνολογία analytics δεδομένων για τους πωλητές.

Ο γίγαντας του λογισμικού ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει δεδομένα μάρκετινγκ και την τεχνολογική startup Krux για περίπου 340 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά.

Η συνολική αξία της συναλλαγής αξίζει 700 εκατομμύρια δολάρια, και περιλαμβάνει τόσο τις μετοχές όσο και τα μετρητά, σύμφωνα με πληροφορίες εντός της Salesforce.

Το deal αναμένεται να κλείσει επίσημα τον Ιανουάριο, οπότε και η Krux θα γίνει εξ ολοκλήρου θυγατρική της Salesforce.

Το βασικό προϊόν της Krux,το Intelligent Marketing Hub, πρόκειται για «ένα σε όλα» λογισμικό το οποίο αναλύει και παρουσιάζει στοιχεία για επαγγελματίες του μάρκετινγκ ώστε να τους βοηθήσει να προωθήσουν καλύτερα την εταιρεία τους.

Η Krux, μέσα απ’ την εταιρική της ιστοσελίδα, αναφέρει πως το BBC κατάφερε να προσφέρει καλύτερες διαφημίσεις στο κοινό χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία της. Στους πελάτες της, συμπεριλαμβάνονται επίσης η HBO, η JetBlue Airways και η TIME.

Ο CEO της Krux Tom Chavez έγραψε σε ένα blog post πώς η Salesforce θα ενσωματώσει την τεχνολογία της Krux στο δικό της λογισμικό διαχείρισης πελατειακών σχέσεων και πώς θα δώσουν στη Salesforce τα δεδομένα μάρκετινγκ με τη μορφή «δισεκατομμυρίων νέων σημάτων» που χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της νέας τεχνολογίας Αϊνστάιν στην τεχνητή νοημοσύνη που παρουσίασε η εταιρεία.