Η Samsung κατασκεύασε μια ντουλάπα που… απολυμαίνει τα ρούχα σας- Πώς λειτουργεί (Βίντεο)

Η Samsung κατασκεύασε μια ντουλάπα που… απολυμαίνει τα ρούχα σας- Πώς λειτουργεί (Βίντεο)
epa05695602 The logo of Samsung Group is pictured at its main office in southern Seoul, South Korea, 02 January 2017, as the nation's top conglomerate is reportedly bracing for a probe by a special counsel over allegations that it offered bribes to the woman at the center of a widening corruption scandal in return for business favors. EPA/YONHAP SOUTH KOREA OUT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η άφιξη του AirDresser στις ΗΠΑ είναι σχεδόν προφητική, καθώς οι Αμερικανοί καταναλωτές ανησυχούν περισσότερο από ποτέ να κρατήσουν όλα τα υπάρχοντά τους όσο το δυνατόν πιο απολυμασμένα χωρίς να πρέπει να φύγουν από το σπίτι για να τα πάνε στο καθαριστήριο.

της Rachel King

Η νεότερη συσκευή της Samsung στην αγορά των ΗΠΑ είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη ζωή σε κατάσταση πανδημίας, και ειδικά εάν έχετε την ανάγκη να καθαρίζετε τακτικά τα ρούχα της εργασίας σας.

Το AirDresser είναι ένας αυτόνομος μηχανισμός καθαρισμού σχεδιασμένος για την οικιακή ντουλάπα που καθαρίζει και στεγνώνει τα ρούχα, ενώ εξαλείφει τις οσμές και έως και το 99,9% των μικροβίων σε όλους τους τύπους ρούχων και υφασμάτων.

Παρόλο που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2018 και κυκλοφόρησε αλλού σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ρωσίας, η άφιξη του AirDresser στις ΗΠΑ είναι σχεδόν προφητική, καθώς οι Αμερικανοί καταναλωτές ανησυχούν περισσότερο από ποτέ να κρατήσουν όλα τα υπάρχοντά τους όσο το δυνατόν πιο απολυμασμένα χωρίς να πρέπει να φύγουν από το σπίτι για να τα πάνε στο καθαριστήριο.

Το AirDresser δεν εξαλείφει εντελώς την ανάγκη για στεγνό καθάρισμα, αλλά θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε και να απολυμάνετε την τη γκαρνταρόμπα σας μεταξύ των επισκέψεων στο καθαριστήριο.

Το AirDresser πωλείται με τρεις κρεμάστρες (γνωστές και ως «Air Hangers»), οι οποίες μπορούν να χωρέσουν έως και έξι κρεμαστά ρούχα, συμπεριλαμβανομένων παντελονιών. Υπάρχει επίσης ένα ράφι για αξεσουάρ ενσωματωμένο στην πόρτα που μπορεί να χωρέσει κασκόλ και γραβάτες και ένα ράφι ιδανικό για αντικείμενα που δεν μπορούν να κρεμαστούν, όπως καπέλα, πουλόβερ και παιχνίδια.

Οι τρεις κρεμάστρες απελευθερώνουν αέρα και ατμό σε όλο το AirDresser για να φρεσκάρουν τα ρούχα, να απομακρύνουν τη σκόνη και τις οσμές, και να μειώσουν τα ελαφρά τσαλακώματα από το εσωτερικό και το εξωτερικό τους. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις γενικούς κύκλους καθαρισμού, τρεις στεγνούς κύκλους, εννέα ειδικούς κύκλους (για κοστούμια, χειμερινά παλτά, μαλλί, γούνα και δέρμα) και έξι επιπλέον κύκλους για τζιν, κλινοσκεπάσματα και άλλα.

Ο κύκλος Απολύμανσης προσφέρει ατμό υψηλής θερμοκρασίας που διεισδύει στα ρούχα για την εξάλειψη μικροβίων και ακάρεων σκόνης από τα υφάσματα. Για λιπαρές ουσίες, η απαλή και χαμηλότερης θερμοκρασίας λειτουργία Στεγνώματος Αντλίας Θερμότητας μειώνει τον κίνδυνο θερμικής βλάβης και συρρίκνωσης των ρούχων. Και η τεχνολογία απομάκρυνσης των οσμών και το φίλτρο για εφαρμογή αποσμητικού αφαιρεί τις επίμονες οσμές που παραμένουν στα υφάσματα, όπως ο καπνός, ο ιδρώτας και τα τρόφιμα.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να τοποθετήσουν ένα στεγνωτήριο στο ενσωματωμένο τμήμα Fresh Finish για να κάνουν τα ρούχα να μυρίζουν φρέσκα και να μειώνουν την προσκόλληση σκόνης λόγω στατικού ηλεκτρισμού.

Το AirDresser συνδέεται μέσω Wi-Fi με την εφαρμογή SmartThings της Samsung, η οποία προτείνει τον καλύτερο κύκλο με βάση τον τύπο ενδυμάτων και υφάσματος και η εφαρμογή στέλνει μια ειδοποίηση όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος και τα ρούχα είναι έτοιμα.

Η φορητή ντουλάπα έχει σχεδιαστεί για να χωράει εύκολα στο σπίτι, συνδέεται σε μια τυπική πρίζα των ΗΠΑ 120 βολτ και χρησιμοποιεί μια δεξαμενή νερού, που σημαίνει ότι δεν χρειάζονται ξεχωριστές γραμμές νερού.

Το νέο Samsung AirDresser είναι τώρα διαθέσιμο στις ΗΠΑ με τιμή 1.500 δολάρια.