Η Samsung σας στέλνει να δείτε τηλεόραση επί πληρωμή σε μοναστήρι των Ιμαλαΐων

Η Samsung σας στέλνει να δείτε τηλεόραση επί πληρωμή σε μοναστήρι των Ιμαλαΐων

Για 100 ημέρες ένας τυχερός θα μπορεί να απολαύσει όλες τις ταινίες και σειρές που επιθυμεί στη νέα οθόνη SUHD.

Κάποιοι προτιμούν να βλέπουν με παρέα τηλεόραση για να σχολιάζουν όσα βλέπουν, κάποιοι όμως προτιμούν να το κάνουν μόνοι τους. Κάποιοι δε θέλουν να ακούνε κανέναν, θέλουν να απολαμβάνουν απλά την ταινία τους σαν να είναι σε… εκκλησία.

Για όλους αυτούς φροντίζει η Samsung, η οποία στο πλαίσιο της προώθησης της καμπάνιας “The Catch-up Grant” στέλνει έναν τυχερό σε μοναστήρι!

Πιο αναλυτικά, η DDB Στοκχόλμης θα στείλει έναν τυχερό νικητή στο Λαντάκ στο μοναστήρι Thiksey, βορειοδυτικά της Ινδίας, σε υψόμετρο 3.500 μέτρων, όπου θα μπορέσει να βλέπει τα προγράμματα και τις σειρές που τον ενδιαφέρουν για 100 ημέρες στην νέα τηλεόραση της Samsung – SUHD με γυρτή οθόνη 65 ιντσών.

«Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό αν μπορούσαμε να πληρωθούμε για να βλέπουμε τηλεόραση, σαν να ήταν μια κανονική δουλειά, για μια ολόκληρη χρονιά», δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της DDB, Daniel Mencák, στο AdFreak.

«Συνειδητοποιήσαμε, όμως, ότι οι άνθρωποι θα έκαναν άλλα πράγματα, έτσι αποφασίσαμε ότι θα έπρεπε να γίνει σε ένα μέρος όπου δε θα μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο και οι ‘’κοσμικοί περισπασμοί’’ θα είναι πολύ, πολύ μακριά», συμπλήρωσε.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μόνο για τους σκανδιναβικούς λαούς και θα ξεκινήσει απ’ τον Οκτώβριο.
Θα υπάρξουν, επίσης, ιατρικές εξετάσεις οράσεως για να εξασφαλιστεί ο νικητής μπορεί να απολαύσει την ποιότητα της εικόνας της Samsung SUHD, αλλά ως επί το πλείστον οι συμμετέχοντες θα απαντήσουν σε ερωτήσεις και μια κριτική επιτροπή θα κάνει την τελική επιλογή.