Η Samsung το επιβεβαιώνει: Το αναδιπλούμενο smartphone παρουσιάζεται στις 20 Φεβρουαρίου

Η Samsung το επιβεβαιώνει: Το αναδιπλούμενο smartphone παρουσιάζεται στις 20 Φεβρουαρίου

Η κυκλοφορία του φημολογείται ότι θα γίνει στα τέλη Μαρτίου, σε τιμή μεγαλύτερη των €1500.

Η Samsung μας έδωσε μια πρώτη ματιά του αναδιπλούμενου smartphone της πέρυσι το Νοέμβριο. Σήμερα, επιβεβαίωσε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, ότι το Galaxy Fold θα αποκαλυφθεί επισήμως στις 20 Φεβρουαρίου μαζί με τα νέα Samsung Galaxy S10, S10+ και S10e. Θα πρόκειται για ένα smartphone το οποίο θα διαθέτει δυο οθόνες 4,58 ιντσών και 7,3 ιντσών. Η μικρότερη οθόνη θα τοποθετηθεί στο εξωτερικό cover της συσκευής και θα έχει aspect ratio 4:2:3 με ανάλυση 2152 x 1536 pixels. Η κυκλοφορία του φημολογείται ότι θα γίνει στα τέλη Μαρτίου, σε τιμή μεγαλύτερη των €1500.

Η ανάρτηση περιλαμβάνει ένα teaser σποτάκι και την περιγραφή: «Το μέλλον των κινητών θα “ξεδιπλωθεί” στις 20 Φεβρουαρίου». Ο τεχνολογικός κολοσσός δημοσίευσε βίντεο στο YouTube, με τίτλο «Samsung Galaxy: The Future», δείχνοντας μερικές από τις συσκευές της, όπως το Note 9, αλλά και νέα concepts συσκευών, όπως αυτό της αναδιπλούμενης συσκευής, που περιμένουμε να δούμε στις 20 Φεβρουαρίου.

Τον περασμένο Νοέμβριο στο Samsung Developer Conference 2018 η εταιρεία μάς έδωσε μία ιδέα της «Infinity Flex» οθόνης- όπως θα λέγεται- παρουσιάζοντας μία αναδιπλούμενη συσκευή κρύβοντας, όμως, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της.

Αξίζει να σημειωθεί πως και η Google είναι έτοιμη για την υποστήριξη αναδιπλούμενων συσκευών, καθώς πριν το Developer Conference της Samsung ανακοίνωσε επίσημα πως το Android θα έχει τη δυνατότητα προσαρμογής των εφαρμογών ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης που χρησιμοποιείται εκείνη τη στιγμή.