Η SAP Ελλάδος ανοίγει το πρόγραμμα Athinà και στοχεύει να δημιουργήσει 300 νέες θέσεις εργασίας

Η SAP Ελλάδος ανοίγει το πρόγραμμα Athinà και στοχεύει να δημιουργήσει 300 νέες θέσεις εργασίας
Logo of German company SAP is pictured at the CeBit computer fair in Hanover, Germany in this March, 6, 2012 file photo. REUTERS/Fabian Bimmer
Το πρόγραμμα Επιμόρφωσης Νέων στις τεχνολογίες SAP σκοπεύει να εντάξει άμεσα τους συμμετέχοντες στο οικοσύστημα της εταιρείας.

Tην έναρξη του «Προγράμματος Athinà-Επιμόρφωση Νέων στις τεχνολογίες SAP», μια πρωτοβουλία για την αξιοποίηση των νέων επαγγελματιών, η οποία συμβάλει στην ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας μας, ανακοίνωσε σήμερα η SAP.

Το «Πρόγραμμα Athinà-Επιμόρφωση Νέων στις τεχνολογίες SAP» απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους, απόφοιτους ανωτάτων σχολών τεχνολογικής ή οικονομικής κατεύθυνσης. Ο πρώτος κύκλος της εκπαίδευσης και πιστοποίησης θα εστιάζει σε τομείς όπως οι λύσεις ERP, Big Data, Analytics, HCM, CX και Platform & Technology της SAP.

Ο σκοπός του «Προγράμματος Athinà» είναι η άμεση απορρόφηση των πιστοποιημένων νέων του προγράμματος σε νέες θέσεις εργασίας εντός του οικοσυστήματος SAP. Στόχος είναι η δημιουργία 300 νέων θέσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας σε βάθος τριετίας, μέγεθος που θα αντιπροσωπεύει μια αύξηση της τάξης του 50% για τον ευρύτερο κλάδο.

Ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, διευθύνων σύμβουλος της SAP για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, ανέφερε ότι η αξιοποίηση των νέων στην προσπάθεια της χώρας μας για ανάπτυξη και πρόοδο, δεν είναι απλά αναγκαία αλλά απαραίτητη και καθοριστική. Η SAP συνεχίζει να επενδύει στην ελληνική αγορά δημιουργώντας ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη και επιτυχία για τους νέους της χώρας μας, πρόσθεσε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν το βιογραφικό τους στη διαδικτυακή πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για την εξυπηρέτηση του «Προγράμματος Athinà».