Η Sarkk ΑΒΕΕ συνεχίζει το φιλανθρωπικό της έργο στηρίζοντας ευπαθείς ομάδες και παιδιά

Η Sarkk ΑΒΕΕ συνεχίζει το φιλανθρωπικό της έργο στηρίζοντας ευπαθείς ομάδες και παιδιά

Κατά την διάρκεια των 4 τελευταίων ετών  που εφαρμόζεται το πρόγραμμα ΕΚΕ της Sarkk ΑΒΕΕ, έχουν δοθεί  περισσότερα από 20.000 είδη για παιδιά και ενηλίκους.

Η Sarkk ΑΒΕΕ, πιστή στην πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προχώρησε για 4η συνεχόμενη χρονιά στη διάθεση καινούργιων ειδών ένδυσης, υπόδησης & αξεσουάρ Tommy Hilfiger και Hilfiger Denim σε ανθρώπους που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Αστέγων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και στα Παιδικά Χωριά SOS: Βάρης, Πλαγιαρίου, Θράκης και στον Ξενώνα Βρεφών SOS.

Κατά την διάρκεια των τεσσάρων τελευταίων χρόνων που εφαρμόζεται το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της Sarkk ΑΒΕΕ, έχουν δοθεί συνολικά περισσότερα από 20.000 είδη για παιδιά και ενηλίκους καλύπτοντάς τους βασικές ανάγκες ένδυσης και υπόδησης και χαρίζοντάς τους χαρά.

Λίγο πριν το Πάσχα, τα στελέχη της εταιρείας παρέδωσαν δώρα στους φιλοξενούμενους του Κοινωνικού Ξενώνα Αστέγων που λειτουργεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός επί της οδού Επικούρου 34 στο κέντρο της Αθήνας. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η παροχή ασφαλούς στέγης, διατροφής, ατομικής υγιεινής, ένδυσης, ψυχο-κοινωνικής υποστήριξης, ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας σε μεμονωμένα άτομα και οικογένειες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της έλλειψης στέγης. Στη συνέχεια τα στελέχη επισκέφθηκαν τον Ξενώνα Βρεφών SOS, όπου λειτουργεί για τη φροντίδα κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών ηλικίας 0-5 ετών και φιλοξενεί έως 20 νήπια για ένα χρονικό διάστημα μέχρι 18 μήνες.

Η κ. Συλβή Γερογιάννη, Marketing & Communications Manager της Sarkk ΑΒΕΕ, ως επικεφαλής της αποστολής, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς στην οικογένεια της SARKK να μπορούμε να διαθέτουμε καινούργιο ρουχισμό και υποδήματα σε παιδιά και ενηλίκους, μέσω της συνεργασίας μας με τον Κοινωνικό Ξενώνα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τα Παιδικά Χωριά SOS. Με αυτό τον τρόπο προσφέρουμε είδη πρώτης ανάγκης σε ανθρώπους που τους είναι απαραίτητα όπως παιδιά, μονογονεϊκές οικογένειες, μοναχικούς ανθρώπους. Από το 2014 που έχει ξεκινήσει αυτή η ενέργεια μέχρι και σήμερα, έχουμε μείνει πιστοί στα δύο αυτά κοινωφελή ιδρύματα και πλέον είμαστε συνοδοιπόροι τους, λαμβάνοντας από αυτούς την καλύτερη ανταμοιβή που δεν είναι άλλη από την οικειότητα, τη ζεστασιά και το χαμόγελο».