Η σειρά Downton Abbey γίνεται ταινία: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2019.

Οι φανατικοί θαυμαστές του Downton Abbey προετοιμάζονται να υποδεχτούν την κινηματογραφική μεταφορά της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς.

Η ταινία θα είναι συνέχεια της σειράς, η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν και λατρεύτηκε από τους τηλεθεατές όλου του πλανήτη. Η ιστορία εξελίσσεται στο κτήμα της οικογένειας Crawley, και ακολούθησε τη ζωή της οικογένειας και των υπηρετών της από τα τέλη του 20ού αιώνα, μέσα από τις σαρωτικές κοινωνικές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένου του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η τηλεοπτική σειρά ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες κερδίζοντας τρεις Χρυσές Σφαίρες και 15 Emmy.

Η ταινία, θα ονομάζεται απλά Downton Abbey, και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2019. Οι παραγωγοί ανακοίνωσαν ότι θα συμμετάσχουν οι αρχικοί συντελεστές, χωρίς ωστόσο να ανακοινώσουν τα ονόματα των ηθοποιών. Πάντως υπήρξαν διευκρινήσεις ότι η ταινία θα επικεντρωθεί στους ήρωες που ήταν εν ζωή στο τέλος της σειράς.

Η σειρά ολοκληρώνεται με ένα επεισόδιο που ξεκίνησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το 1926, ενώ η ταινία θα βρει τους πρωταγωνιστές περίπου 18 μήνες αργότερα, το φθινόπωρο του 1927.