Οι τεχνολογικές λύσεις της Digital Tribe φέρνουν τις εταιρείες πιο κοντά στους καταναλωτές με μοναδικούς, διαδραστικούς τρόπους

Οι τεχνολογικές λύσεις της Digital Tribe φέρνουν τις εταιρείες πιο κοντά στους καταναλωτές με μοναδικούς, διαδραστικούς τρόπους
Εμβυθιστικές και Εμπειρικές Τεχνολογίες, που συνδυάζουν τον φυσικό με τον ψηφιακό κόσμο και μεταφέρουν το χρήστη σε ένα περιβάλλον όπου όλες οι αισθήσεις αλληλεπιδρούν για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

H Digital Tribe, ελληνική εταιρεία, ηγέτιδα στην αγορά των Εμπειρικών και Διαδραστικών Τεχνολογιών, σπάει το φράγμα μεταξύ φυσικού και ψηφιακού κόσμου και στοχεύει στη χρήση της τεχνολογίας προς όφελος των ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών.

Με μία δυναμική διεπιστημονικότητα, έχει χτίσει ανά τα χρόνια μία σειρά προϊόντων και υπηρεσιών και προσφέρει ολοκληρωμένες καινοτόμες λύσεις σε αυτούς που επιθυμούν να απευθυνθούν στο κοινό τους με έναν διαφορετικό τρόπο, να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητα του brand τους και να δημιουργήσουν μακροχρόνιες και αξιόπιστες σχέσεις με τους καταναλωτές.

Σε συνομιλία με τον Μιχάλη Θεοδωράκη, Γενικό Διευθυντή της Digital Tribe, μας εξήγησε, ότι η Digital Tribe συγκροτείται από δύο τμήματα, αυτό των διαδραστικών τεχνολογιών [Technology Dep.] και το Digital Studio.

Ας ανακαλύψουμε τις μοναδικές δυνατότητες τεχνολογίας και παραγωγής βίντεο περιεχομένου που διατίθενται από Digital Tribe:

Virtual Reality Experiences

Η τεχνολογία του Virtual Reality (VR) – Εικονική Πραγματικότητα – με τη χρήση συγκεκριμένου εξοπλισμού, μάσκας VR, μεταφέρει το άτομο σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Ο χρήστης δεν περιορίζεται μόνο στην παρακολούθηση ενός βίντεο. Αντ’ αυτού, το VR τοποθετεί το άτομο σε έναν τεχνητό, ψηφιακό χώρο, προσφέροντας την αίσθηση μιας διαφορετικής τοποθεσίας, χρόνου ή δράσης, και δίνοντας ακόμη και τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσει με το περιβάλλον αυτό και τα αντικείμενα που το αποτελούν.

Η Digital Tribe δημιουργεί για εσάς μια ποικιλία ευκαιριών εικονικής πραγματικότητας προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. Συνεργαστείτε για τη δημιουργία VR εκπαιδεύσεων για soft skills, health & safety, onboardings και πολλά άλλα, που αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη κατανόηση και γρηγορότερη εκμάθηση και αποστήθιση των δεδομένων. Οι δυνατότητες όμως δεν περιορίζονται εδώ. Εφαρμογές VR προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες για την παρουσίαση μουσειακών εκθεμάτων, την πλοήγηση εντός εγκαταστάσεων ή εργοστασίων, την παρουσίαση σύνθετων διαδικασιών και την ακίνδυνη εκπαίδευση μίας ομάδας.

Augmented Reality Universes

H τεχνολογία του Augmented Reality (AR) – Επαυξημένη Πραγματικότητα – χρησιμοποιεί το φυσικό περιβάλλον του χρήστη και προσθέτει κάτι καινούριο σε αυτό. Παρά το γεγονός ότι δεν μεταφέρει το άτομο σε ένα διαφορετικό ψηφιακό χώρο, όπως η τεχνολογία του Virtual Reality, η τροποποίηση του πραγματικού και ο εμπλουτισμός της τρέχουσας κατάστασης, καθιστά την εμπειρία της Επαυξημένης Πραγματικότητας, μαγική.

Μία εφαρμογή AR μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό ή την επιχείρησή σας τεράστιες καινοτόμες δυνατότητες με ένα μόνο scan του κινητού ή του tablet. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα προϊόντα σας από τον καναπέ του σπιτιού τους ή το γραφείο τους με τη χρήση μόνο μίας συσκευής. Οι επισκέπτες μουσείων και εκθεσιακών χώρων, δεν χρειάζεται να φαντάζονται πώς θα ήταν ένα έκθεμα στο πραγματικό του περιβάλλον την εποχή της δημιουργίας του. Με μία AR εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν πλέον να έρχονται σε επαφή με τα μοναδικά στοιχεία του ελληνικού πολιτισμού και όχι μόνο. Γρήγορα, άμεσα και διαδραστικά.

Virtual Stages

Με την πανδημία του COVID-19 να χτυπά την πόρτα όλων των κρατών, τα φυσικά events των επιχειρήσεων δεν είναι πια εφικτά. Παρ’ όλα αυτά, μία δυνατότητα που εν μέρει προϋπήρχε, έκανε τη δυναμική επανεμφάνιση της. Τα ψηφιακά – διαδικτυακά events είναι πλέον γεγονός, με τις εταιρείες παγκοσμίως να τα προτιμούν κατά κόρον για τις ενδοεταιρικές τους συναντήσεις, summits, ετήσιες συγκεντρώσεις και εορτασμούς.

Η Digital Tribe και η ομάδα του Digital Studio, διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία εικονικών studio, Virtual Stages, και το στήσιμο ενός μοναδικού διαδραστικού event. Βασικά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας αυτής αποτελούν η προσθήκη branded στοιχείων και η προσαρμογή της εικονικής σκηνής με βάση την εταιρική σας ταυτότητα, καθώς επίσης και η συμβατότητα αυτών με όλους τους media servers. Διαλέξτε έναν παρουσιαστή, τοποθετήστε τον στην εικονική σκηνή, που η ομάδα της Digital Tribe θα σχεδιάσει για εσάς, και όλο το event θα μοιάζει σαν φυσικό. Προσφέρετε μία αξέχαστη εμπειρία που θα φέρει πιο κοντά τα μέλη της ομάδας σας και θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα και την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας.

Live Book

Μία ακόμη διαδραστική phygital εγκατάσταση (συνδυασμός physical και digital), έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της προβολής περιεχομένου. Το Live Book ή αλλιώς Interactive Flipbook αποτελεί μία τεχνολογική λύση παρουσίασης των πληροφοριών της επιλογής σας, συνδυάζοντας τον φυσικό με τον ψηφιακό κόσμο και προσφέροντας τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με το χρήστη.

Για τη δημιουργία του προϊόντος αναπτύχθηκε συγκεκριμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) μέσω Computer Vision, η οποία εκπαιδεύεται να αναγνωρίζει σε ποια ακριβώς σελίδα βρίσκεται ο επισκέπτης. Με βάση τη μοναδικη σελίδα, δημιουργείται ειδικό animated περιεχόμενο το οποίο προβάλλεται με την τεχνική του Projection Mapping σε ειδικά προτυπωμένο φυσικό βιβλίο το οποίο είναι σταθερό σε προθήκη – βωμό. Μέσα σε αυτόν, παραμένουν κρυφά τα υπολογιστικά συστήματα και ο ήχος. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ξεφυλλίζει το βιβλίο και σε κάθε διαφορετική σελίδα να λαμβάνει διαφορετικές πληροφορίες. Το Live Book είναι η τέλεια λύση για δημιουργία και παρουσίαση ενός phygital storytelling, επαυξάνοντας την εμπειρία του χρήστη με ένα μοναδικό και augmented τρόπο.

Interactive Walls

Όσο τα φυσικά κουμπιά εκλείπουν από τις συσκευές που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας, τόσο περισσότερο οικειοποιούμαστε την έννοια της αφής. Μία πολύ ενδιαφέρουσα τεχνολογία, παραγόμενη από την Digital Tribe, αποτελεί η δημιουργία διαδραστικών επιφανειών – τοίχων που προσφέρουν στους χρήστες ένα συνδυασμό εμπειριών αφής και γνώσης. Σε μουσειακούς και εκθεσιακούς χώρους, χώρους εκδηλώσεων και εκθέσεων, showrooms, ένας διαδραστικός τοίχος μπορεί να εγείρει το ενδιαφέρον των επισκεπτών σας.

Ένα project με Interactive Wall, αποτελεί ένα Phygital Data Visualisation το οποίο αποτυπώνει τις πληροφορίες που εσείς ορίζετε. Η καινοτομία του προϊόντος αυτού έγκειται στο γεγονός ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί έτοιμο σύστημα laser ή υπέρυθρων αναγνωρίσεων, όπως συνηθίζεται σε αυτού του είδους τεχνολογίες. Αντ’ αυτού, χρησιμοποιείται επαγωγικό χρώμα το οποίο μετατρέπει τον ίδιο τον τοίχο σε ένα touch interface χρησιμοποιώντας χαρτογράφηση στον κάθετο και στον οριζόντιο άξονα. Τα δεδομένα απεικονίζονται με την τεχνική του Projection Mapping σε ειδική απεικόνιση και έτσι ο επισκέπτης αλληλεπιδρά με τον διαδραστικό τοίχο, ο οποίος προσφέρει μία μοναδική εμπειρία γνώσης.

Digital Retail

Το λιανικό εμπόριο αλλάζει διαρκώς και δη εν μέσω των συνεχών τεχνολογικών εξελίξεων, δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστο. Το λιανικό εμπόριο φαίνεται πως εξελίσσεται τεχνολογικά. Οι καταναλωτές πλέον θέλουν ένα ολοκληρωμένο «αγοραστικό ταξίδι». Θέλουν εμβύθιση, διαδραστικότητα, φιλικό ψηφιακό περιβάλλον, ευκολία χρήσης, όμως το κυριότερο θέλουν εμπειρία. Οι εταιρείες χρειάζονται να διευρύνουν τις ενέργειές τους, πέραν των παραδοσιακών διαύλων προσέγγισης και πώλησης, χρησιμοποιώντας νέες και αποτελεσματικές μεθόδους μίας εμπειρικής διαδικασίας με επίκεντρο το ίδιο το άτομο.

Κατανοώντας τις νέες καταναλωτικές ανάγκες και τάσεις, η Digital Tribe διαθέτει ψηφιακές υπηρεσίες σε όσους ιδιοκτήτες καταστημάτων λιανικής επιθυμούν να διαμορφώσουν μία νέα αγοραστική εμπειρία. Σε αυτήν την αλλαγή και εξέλιξη, η ομάδα της DTMH δημιουργεί για εσάς το ταξίδι εμπειρίας των πελατών σας. Ένα ταξίδι όπως κανένα άλλο για τους πελάτες με λύσεις ολογραμματικών πωλητών, QR code campaigns για να κάνετε πωλήσεις ακόμη και το βράδυ που το καταστημα σας είναι κλειστό, Βιτρίνες αφής όπου προβάλλεται ψηφιακά το line up των προσφορών σας, και δείτε τις πωλήσεις σας να σημειώνουν ρεκόρ!

Web Technologies

Γνωρίζατε πως μπορείτε να διαφημίσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας σε διαδραστικές στάσεις λεωφορείων; Φυσικά δεν μιλάμε για τις κλασικές στάσεις, αλλά για δημιουργικές εφαρμογές που προωθούν την εταιρεία σας με έναν μοναδικό τρόπο και επιτρέπουν στον κόσμο με αμεσότητα να αλληλεπιδράσει με αυτές προσφέροντας μία αξέχαστη εμπειρία. Η τεχνολογία αυτή, μαζί με πολλές άλλες, διατίθενται από την αξιόπιστη ομάδα της Digital Tribe.

Η μεγάλη γνώση και εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας, προσθέτει σειρά υπηρεσιών στη λίστα της DTMH. Από αυτήν δε θα μπορούσαν να λείπουν οι δυνατότητες δημιουργίας Internet of Things (IoT) λύσεων και digital εφαρμογών με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό αξιοποιώντας την ευρύτητα των νέων δικτύων 5G. Από τη δημιουργία mobile / tablet apps για quiz, puzzles, διαγωνισμούς και άλλα ψηφιακά παιχνίδια, στις εφαρμογές face recognition και smart city, μία αξιόπιστη ομάδα μηχανικών και σχεδιαστών αποτυπώνει και δημιουργεί τη μοναδική λύση, των ψηφιακών σας αναγκών.

Video Production

Η ομάδα του Digital Studio, με ειδίκευση στην κινηματογράφηση, το post production, τη δημιουργία 2D & 3D animation, την παραγωγή περιεχομένου VR, τη φωτογραφία και εναέριες λήψεις, προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις, με μοναδική αισθητική, δίνοντας ζωή στις δικές σας ιστορίες.

Οι δυνατότητες του Digital Studio περιλαμβάνουν την παραγωγή περιεχομένου για corporate video, digital campaign video, TV Commercials, Virtual Reality, video για την προώθηση και προβολή του τουρισμού και την ανάδειξη ταξιδιωτικών προορισμών. Συνεργαστείτε με την ομάδα του Digital Studio της DTMH και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό περιεχόμενο video για να μοιραστείτε με το κοινό σας τις ιδέες, το όραμα, τις αξίες και τις επιτυχίες της εταιρείας σας.

Holographic Representations

Η δημιουργία της ολογραφίας πάει πίσω το 1862, όταν ο John Henry Pepper διαμόρφωσε την οφθαλμαπάτη για χρήση στο θέατρο. Σήμερα η ολογραφία αξιοποιείται εκτενώς με διαφορετικές εφαρμογές και καινοτόμους τρόπους στην αγορά του Extended Reality, αναδιαμορφώνοντας τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και αλληλεπιδρούμε με τον κόσμο. Ολογραφικά μοντέλα εμφανίζονται πλέον στην αγορά των προϊόντων ένδυσης και υπόδησης, στην εκπαίδευση, στα events και τις εκθέσεις, την επικοινωνία, καθώς «τραβάνε» και εγείρουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Σε συνεργασία με την ομάδα της Digital Tribe μπορείτε να δημιουργήσετε ολογραφικές 3D αποτυπώσεις που θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και θα προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία διάδρασης. Η τεχνολογία της ολογραφίας, ξυπνάει τις αισθήσεις του ατόμου και ενεργοποιεί όλες τις διαύλους επικοινωνίας, με αποτέλεσμα τα ερεθίσματα να είναι εντονότερα. Τα παραπάνω καθιστούν τη συγκεκριμένη τεχνολογία ένα εξαιρετικό εργαλείο σύνδεσης με το κοινό μας.

Projection Mapping

Η τεχνολογία του Projection Mapping είναι μια τεχνική προβολής που αξιοποιείται για να μετατρέψει απλές επιφάνειες σε ζωντανές απεικονίσεις. Οι επιφάνειες αυτές, οι οποίες μπορεί να είναι είτε πίνακες, αυτοκίνητα ή κτίρια, στα οποία προβάλλονται ιστορίες με εμπορικό ή καλλιτεχνικό σκοπό, προσφέροντας μία μοναδική εμβυθιστική εμπειρία.

Η Digital Tribe, διαθέτοντας δεκαετή τεχνογνωσία και εμπειρία σύνθετων και διεθνών έργων Projection Mapping, που χαρακτηρίζονται ως latest trend στις μουσειακές εγκαταστάσεις, τους εκθεσιακούς χώρους και στα events, χρησιμοποιεί custom made συνδυασμούς πολλαπλων projectors, media servers και πολυκάναλου ήχου και προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία.

Διαλέξτε τον καμβά στον οποίο θέλετε να πραγματοποιήσει η Digital Tribe την προβολή και στη συνέχεια, η ομάδα θα στήσει για εσάς τον κατάλληλο φωτισμό, θα αναπτύξει το περιεχόμενο και θα δημιουργήσει τα εφέ που θα μεταφέρουν το στοχευμένο κοινό σε μία άλλη διάσταση ή θα κλείσουν την πώληση για εσάς.

Επικοινωνήστε με την ομάδα της Digital Tribe μέσω email: sales@dtmh.gr και ανακαλύψτε τις καινοτόμες τεχνολογικές επιλογές που θα αναδείξουν την εταιρεία σας.