Η TEMMA συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA

Η TEMMA συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA
Η έκθεση λαμβάνει χώρα σε μια εποχή που αυξάνονται κατακόρυφα τόσο η αξία της γεωπολιτικής θέσης της Ελλάδας όσο και οι περιφερειακές προκλήσεις σε ολόκληρο το εύρος της Μεσογείου.

Η ΤΕΜΜΑ Precision Engineering and Manufacturing, επί έξι δεκαετίες καταξιωμένη στον τομέα της κατασκευής μηχανολογικών εξαρτημάτων ακριβείας, θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA.

Από τις 13 μέχρι τις 15 Ιουλίου 2021 στο Metropolitan Expo, στο Hall 3, στο Περίπτερο 3, Διάδρομος C.

Η TEMMA, κορυφαία δύναμη στην ελληνική αγορά, πλέον καταξιωμένη και στην κατασκευή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για την αμυντική και την αεροδιαστημική βιομηχανία, με πελατολόγιο υψηλού κύρους και ανταγωνιστικότητας, θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί ακόμη μια φορά με τις κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες που θα παρουσιάσουν στην DEFEA αμυντικά συστήματα εδάφους, θαλάσσης, αέρος και εθνικής ασφάλειας.

Η έκθεση λαμβάνει χώρα σε μια εποχή που αυξάνονται κατακόρυφα τόσο η αξία της γεωπολιτικής θέσης της Ελλάδας όσο και οι περιφερειακές προκλήσεις σε ολόκληρο το εύρος της Μεσογείου, με συνέπεια να αναζητούνται αμυντικά συστήματα και τεχνολογίες κορυφαίας αξιοπιστίας.

Στο πλαίσιο αυτό η TEMMA, με την υψηλή τεχνογνωσία που τη διακρίνει, φιλοδοξεί να συμβάλει αφενός στην ενίσχυση της συνεργασίας των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με τις εγχώριες εταιρείες παραγωγής αμυντικών εξαρτημάτων, προϊόντων και συστημάτων και αφετέρου στην προώθηση των συμπράξεων ελληνικών εταιρειών με διεθνείς κολοσσούς.