Η Τζένη Πάνου νέα επικεφαλής του τμήματος Tax Services της Grant Thornton

Η Τζένη Πάνου νέα επικεφαλής του τμήματος Tax Services της Grant Thornton
Tο τμήμα Tax Services της Grant Thornton παρέχει υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιώτες σε όλα τα θέματα φορολογίας, είτε επί συγκεκριμένων υποθέσεων, είτε στη βάση συνεχούς και σταθερής φορολογικής υποστήριξης.

H Grant Thornton στην Ελλάδα ενισχύει την ομάδα της, εντάσσοντας στο δυναμικό της την Τζένη Πάνου, η οποία αναλαμβάνει Head of Tax Services. Η ένταξη της στην Grant Thornton, που αποσκοπεί στην περαιτέρω ανάδειξη της εξειδίκευσης που διαθέτει όλα αυτά τα χρόνια ο οργανισμός στον τομέα των Φορολογικών Υπηρεσιών, επιβεβαιώνει για ακόμη μία φόρα τη δέσμευση της εταιρείας για συνεχή ανάπτυξη μαζί με τους πελάτες της αλλά και την υλοποίηση του στρατηγικού της πλάνου.

Tο τμήμα Tax Services της Grant Thornton παρέχει υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιώτες σε όλα τα θέματα φορολογίας, είτε επί συγκεκριμένων υποθέσεων, είτε στη βάση συνεχούς και σταθερής φορολογικής υποστήριξης. Την άριστη τεχνική γνώση και εξειδίκευση των στελεχών του τμήματος έρχεται να πλαισιώσει η Τζένη Πάνου ως επικεφαλής, προσφέροντας νέο αέρα στο στρατηγικό σχεδιασμό και τις προσφερόμενες εξατομικευμένες λύσεις και υπηρεσίες.

Με πάνω από δύο δεκαετίες επαγγελματικής εμπειρίας στις φορολογικές υπηρεσίες, η Τζένη Πάνου, ως δικηγόρος με εξειδίκευση στο φορολογικό δίκαιο, διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία, τις ηγετικές ικανότητες και το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, που της επιτρέπουν να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά σε μια ποικιλία επαγγελματικών προκλήσεων και επιχειρησιακών ευθυνών. Στο πλαίσιο της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας, έχει παράσχει υπηρεσίες φορολογικού συμβούλου σε μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς και σε ιδιώτες πελάτες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα φορολογικών θεμάτων, ενώ είναι και μέλος της Φορολογικής Επιτροπής του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών. Η Τζένη Πάνου θα ηγηθεί μίας ομάδας έμπειρων στελεχών με σημαντική εμπειρία και βαθιά γνώση της φορολογικής νομοθεσίας, που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών της εταιρείας, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις και υπηρεσίες.

Ο κ. Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton στην Ελλάδα, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Τζένη στην οικογένεια της Grant Thornton. Είναι μεγάλη μας χαρά να εντάσσονται στην ομάδα μας στελέχη με εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο των φορολογικών υπηρεσιών, όπως η Τζένη, η οποία θα συμβάλει από τη δική της θέση στην συνεχή μας προσπάθεια για την επέκταση και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. Παράλληλα, με την προσθήκη της Τζένης Πάνου, επιβεβαιώνεται στην πράξη ότι στη Grant Thornton εργαζόμαστε με γνώμονα την παροχή ίσων ευκαιριών σε ένα υγιές και συμπεριληπτικό επαγγελματικό περιβάλλον, εντάσσοντας όλο και περισσότερες γυναίκες σε θέσεις ευθύνης.»

Από την πλευρά της, η Τζένη Πάνου, Partner & Head of Tax της Grant Thornton, σημείωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα να εντάσσομαι σε έναν τόσο δυναμικό οργανισμό, όπως αυτόν της Grant Thornton, ο οποίος κατέχει ισχυρή ηγετική θέση και εδραιωμένη παρουσία στην αγορά. Είμαι βέβαιη ότι η πολυετής εμπειρία μου γύρω από θέματα φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω ανάδειξη της εξειδίκευσης που διαθέτει όλα αυτά τα χρόνια η Grant Thornton στον αποτελεσματικό και επιτυχημένο χειρισμό πολύπλοκων φορολογικών θεμάτων σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με ιδιαίτερα ταλαντούχους και έμπειρους επαγγελματίες, οι οποίοι διαθέτουν υψηλή τεχνογνωσία, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας και βοηθώντας τους να ξεπεράσουν τις προκλήσεις ενός απαιτητικού περιβάλλοντος.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: