Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει τον ραδιομαραθώνιο των “THE MAPPES SHOW”

Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει τον ραδιομαραθώνιο των “THE MAPPES SHOW”
Tα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Σωματείου «ΕΛΙΖΑ»

Η Βίκος Α.Ε. συνεχίζοντας τις δράσεις της στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, ενώνει τις δυνάμεις της με την ομάδα της ραδιοφωνικής εκπομπής “THE MAPPES SHOW” και στηρίζει τον Μεγάλο Ραδιομαραθώνιο του 104.6 My Radio, που θα πραγματοποιηθεί για 6η συνεχή χρονιά, από τις 15 έως τις 21 Δεκεμβρίου 2022.

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ιωάννα Λαΐου, Βασίλης Βλάχος και Βασιλική Μπαρδάνη θα παραμείνουν στον αέρα του σταθμού για 155 συνεχόμενες ώρες, στοχεύοντας στη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του Σωματείου «ΕΛΙΖΑ», που στόχο έχει την πρόληψη της σωματικής, σεξουαλικής και ψυχικής κακοποίησης και παραμέλησης των παιδιών.

Ηθοποιοί, παρουσιαστές και πολλοί ακόμα καλεσμένοι θα δώσουν το «παρών», στηρίζοντας τον σημαντικό αυτόν σκοπό, με την live παρουσία τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Η εταιρεία Βίκος, μένοντας πιστή στο πολυδιάστατο πρόγραμμα των δράσεων της, στέκεται με συνέπεια στο πλάι αδύναμων κοινωνικών ομάδων, στηρίζοντας σημαντικές πρωτοβουλίες, που προωθούν το αίσθημα της προσφοράς.

Περισσότερα στοιχεία για το β-οικοσύστημα πρωτοβουλιών και δράσεων μπορείτε να βρείτε στο water.gr.