Η Βίκος Χρυσός Χορηγός της 19ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών

Η Βίκος Χρυσός Χορηγός της 19ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών
Η φλόγα που δεκάδες εθελοντές αιμοδότες θα μεταφέρουν ενωμένοι σε μια αλυσίδα ζωής για να μεταδώσουν το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Την Παρασκευή 30 Ιουλίου στις 18.00 ξεκινά η τελετή αφής της Φλόγας της Αγάπης για τη 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, της οποίας Χρυσός Χορηγός είναι η εταιρεία Βίκος. Η φλόγα που δεκάδες εθελοντές αιμοδότες θα μεταφέρουν ενωμένοι σε μια αλυσίδα ζωής για να μεταδώσουν το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Από χέρι σε χέρι, από άνθρωπο σε συνάνθρωπο. Μια ένωση ζωής όπως αυτή της δωρεάς αίματος.

Η 19η διοργάνωση ξεκινά στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου», με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος και τη Συνδιοργάνωση της Αρχιεπισκοπής. Η Λαμπαδηδρομία θα διαρκέσει έως τις 15/10 με πολυάριθμες στάσεις σε πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός της 19ης Λαμπαδηδρομίας είναι η προσέλκυση, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση Εθελοντών Αιμοδοτών.

Η Φλόγα της Αγάπης όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται, περνάει από όλες τις πόλεις της Ελλάδας, μέσα από ένα κλίμα γιορτής, για να καταλήξει στο τέλος, στην πόλη όπου φιλοξενεί την Αμφικτιονία.

Η εταιρεία Βίκος, πιστεύοντας βαθιά στην αξία του εθελοντισμού, έχει δημιουργήσει μία ουσιαστική κοινότητα αιμοδοτών ήδη με τους δικούς της ανθρώπους. Αλλά η προσπάθεια δεν περιορίζεται εκεί. 11 χρόνια τώρα αγωνίζεται με απαρέγκλιτη συνέπεια και αφοσίωση, ενώνοντας τις δυνάμεις της με φορείς και οργανισμούς, για να μεταδώσουν όλοι μαζί το μήνυμα του εθελοντή αιμοδότη και να συγκεντρώσουν φιάλες αίματος ως προσφορά στο συνάνθρωπο και το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Η επάρκεια του αίματος για τις ανάγκες της ανθρωπότητας είναι πραγματικά στο χέρι όλων μας. Και δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει ποτέ μεγαλύτερη προσφορά από τη ζωή.

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της 19ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.