Η Βικτόρια Μπέκαμ βάζει «φρένο» στις Spice Girls

Η Βικτόρια Μπέκαμ βάζει «φρένο» στις Spice Girls
Spice Girls photographed backstage at the Brit Awards in February 1997 .; (Photo by Ray Burmiston/Photoshot/Getty Images)

Το 2017 δεν θα είναι η απίστευτη χρονιά που περιμένουν οι οπαδοί του βρετανικού συγκροτήματος.

Το 2017 υποτίθεται ότι θα ήταν μια απίστευτη χρονιά για τους οπαδούς των Spice Girls, αλλά φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Όπως είχε ειπωθεί φέτος θα ήταν η χρονιά όπου θα γινόταν η επανένωση των Spice Girls, αλλά η Βικτόρια Μπέκαμ φαίνεται ότι δεν θέλει κάτι τέτοιο και αφού δεν θέλει να λάβει μέρος στην επανένωση κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να σταματήσει τα σχέδια των υπόλοιπων κοριτσιών, επιλέγοντας την δικαστική οδό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun τα υπόλοιπα κορίτσια της μπάντας, Τζέρι Χάλιγουελ, Έμα Μπάντον και η Μελ Β έχουν «καταστραφεί» από την απόφαση της Βικτόρια να μην επιτρέπει να παίζονται τα κομμάτια του συγκροτήματος.

«Η Βικτόρια ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους και τώρα βάζει τους δικηγόρους για να εμποδίσει την επανεμφάνισή τους. Η Βικτόρια είναι υπερήφανη που ήταν ένα Spice Girls, αλλά το γεγονός αυτό δείχνει ότι θέλει να κόψει όλους τους δεσμούς με την ομάδα που άλλαξε τη ζωή της», υποστήριξε μία πηγή στην εφημερίδα.

Πάντως από πέρσι η Βικτόρια Μπέκαμ είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις για να ξανακουστούν τα τραγούδια της μπάντας λέγοντας ότι «θα πρέπει να πουν καινούργια τραγούδια, γιατί αυτό που κάναμε ως Spice Girls ήταν τόσο ξεχωριστό. Αν τραγουδήσουν τα τραγούδια των Spice Girls, νομίζω ότι θα είναι ένα λυπηρό θέαμα».