Η βίβλος του business traveller

Η βίβλος του business traveller

Μια γεύση του Fortune Executive Travel που κυκλοφορεί τον Ιούνιο µε το περιοδικό Fortune.

Το pit-stop του business traveller

Turkish Airlines Flagship CIP Lounge, Κωνσταντινούπολη
Εκτείνεται σε δύο ορόφους και 6.000 τ.µ., και δεν του λείπει τίποτα: εξαιρετικό φαγητό, δεκάδες πιάτα µε σιροπιαστές λιχουδιές διαθέσιµες σε διάφορα σηµεία, µίνι αίθουσα κινηµατογράφου µε µηχανή ποπ-κορν, µίνι γκολφ, δωρεάν µασάζ, αίθουσα µε ανάκλιντρα για έναν γρήγορο ύπνο, παιδότοπος.

Espresso παντού
Μια µηχανή espresso που χωράει στην παλάµη σας και δεν σας αφήνει ποτέ χωρίς τον αγαπηµένο σας καφέ. Απλώς τοποθετείτε τον αλεσµένο καφέ και ζεστό νερό και, στη συνέχεια, «τροµπάρετε» το πιστόνι για να δηµιουργήσετε πίεση: 13 φορές για ristretto, 18 για espresso, 28 για double espresso. Έτοιµο. www.wacaco.com

Ιπτάµενος πολιτισµός
Υπάρχει ένας βασικός κανόνας εντός καµπίνας που οφείλουµε να σεβόµαστε και αφορά το κάθισµα: Μετακινήστε το κάθισµά σας µε προσοχή. Ο πίσω επιβάτης µπορεί να τρώει, να έχει τοποθετήσει το λάπτοπ του ή να έχει στα γόνατα το παιδί του. Φυσικά, θα πρέπει να έχετε το κάθισµα σε όρθια θέση όσο διαρκεί το γεύµα.

Η βαλίτσα που ταξιδεύει πριν από εσάς
Η DUFL είναι µία premium travel υπηρεσία που αποθηκεύει και ετοιµάζει τα ρούχα σας, και φροντίζει να τα βρείτε κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο. Εσείς πετάτε µόνο µε τη χειραποσκευή. Επιστρέφοντας, η υπηρεσία παραλαµβάνει τη βαλίτσα και ετοιµάζει την γκαρνταρόµπα σας για το επόµενο ταξίδι. www.dufl.com

Airbnb & επιχειρηµατικα ταξιδια
Περισσότεροι από 50.000 εργαζόµενοι από 5.000 εταιρείες έχουν χρησιµοποιήσει την ειδική υπηρεσία Airbnb for Business. Σύµφωνα µε τα στοιχεία της Airbnb, οι εταιρείες που την προτιµούν κάνουν 30% οικονοµία στα έξοδα διαµονής. Από την άλλη, οι ξενοδοχειακές αλυσίδες προσφέρουν πολύ καλύτερο service, σταθερή ποιότητα υπηρεσιών και προνόµια µέσω loyalty προγραµµάτων. Το καλό είναι πως υπάρχουν επιλογές για όλους.