Ιατρίδη και Γιοβανόπουλος υποψήφιοι με τη ΝΔ στις εκλογές

Ιατρίδη και Γιοβανόπουλος υποψήφιοι με τη ΝΔ στις εκλογές

Με τον Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκαν σήμερα αμφότεροι οι πρώην ανεξάρτητοι βουλευτές.

Δύο μέχρι πρότινος ανεξάρτητοι βουλευτές ανακοίνωσαν σήμερα πως θα είναι υποψήφιοι με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, στην περιφέρεια Δωδεκανήσων θα είναι υποψήφια στις εκλογές η Μίκα Ιατρίδη πουσυναντήθηκε σήμερα με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος την καλωσόρισε στη ΝΔ.

«Είναι βέβαιο ότι με την υποψηφιότητά της στον νομό Δωδεκανήσων, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, θα δυναμώσει τον αγώνα τής παράταξης για μία δυνατή Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη» αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Υποψήφιος με τη ΝΔ θα είναι επίσης στην περιφέρεια Ημαθίας ο βουλευτής Κώστας Γιοβανόπουλος, ο οποίος συναντήθηκε με τη σειρά του σήμερα με τον πρωθυπουργό.

Μετά τη συνάντησή τους, ο κ. Γιοβανόπουλος δήλωσε ότι ανταποκρίθηκε στην ευρύτερη συσπείρωση δυνάμεων που απαιτείται προς ένα δίκαιο και φιλελεύθερο κόσμο και χαρακτήρισε τη συνεργασία του με τη ΝΔ στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιανουαρίου πράξη ευθύνης και σύνεσης. «Η Ελλάδα μόνο ενωμένη μπορεί να διεκδικήσει την αναπτυξιακή της πορεία και να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή της προοπτική», τόνισε ο κ. Γιοβανόπουλος.