ICAP CRIF: Η νέα ταυτότητα της ICAP και των θυγατρικών της σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Κύπρο

ICAP CRIF: Η νέα ταυτότητα της ICAP και των θυγατρικών της σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Κύπρο

Μετά την εξαγορά της ICAP AE και των θυγατρικών της από την CRIF, στις 23 Δεκεμβρίου 2021, ο όμιλος μετονομάστηκε σε ICAP CRIF και στις τέσσερις χώρες που έχει τοπική παρουσία. Συνεχίζει δε να λειτουργεί ως μια ενιαία εταιρεία και να διοικείται από ακριβώς τα ίδια στελέχη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ICAP CRIF αρχίζει μια νέα εποχή, συνεχίζοντας την πολύ πετυχημένη ιστορία των 58 χρόνων της. Βάζει ψηλά τον πήχη, θέτοντας φιλόδοξα πλάνα περαιτέρω δυναμικής ανάπτυξης, που θα ενισχύσει την θέση της ως η ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά λύσεων πιστωτικού κινδύνου και επιχειρηματικής πληροφόρησης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ως θυγατρική δε της CRIF, ενός παγκοσμίου εμβέλειας oργανισμού, με 6.200 επαγγελματίες σε 40 χώρες σε 4 ηπείρους, η ICAP CRIF θα αξιοποιήσει στο έπακρο την πλούσια τεχνογνωσία και τις καινοτόμες λύσεις του παγκόσμιου ομίλου που πλέον ανήκει.

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ICAP CRIF, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το νέο ταξίδι και πιστεύουμε ότι η νέα εποχή ΙCAP CRIF 3.0, θα είναι πολύ ωφέλιμη τόσο για τους πελάτες μας, καθώς θα έχουν πλέον πρόσβαση στις προηγμένες λύσεις CRIF, όσο και για τους ανθρώπους μας, καθώς θα έχουν καλύτερες προοπτικές καριέρας σε ένα μεγάλο, πολύ επιτυχημένο και παγκόσμιο οργανισμό».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ