Είχε κορωνοϊό το ζεύγος Μπέκαμ και το κράτησε κρυφό; Τι λένε βρετανικά ΜΜΕ

Είχε κορωνοϊό το ζεύγος Μπέκαμ και το κράτησε κρυφό; Τι λένε βρετανικά ΜΜΕ
epa07815537 British former soccer player David Beckham (R) and his wife, British fashion designer Victoria Beckham arrive for the GQ Men Of The Year Awards 2019 ceremony in London, Britain, 03 September 2019. The awards are presented by international monthly men's magazine GQ. EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το διάσημο ζευγάρι, φέρεται κόλλησε κορωνοϊό στις αρχές Μαρτίου.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ πιστεύεται ότι κόλλησαν κορωνοϊό σε ένα πάρτι στο Μαϊάμι. Από εκεί ταξίδεψαν στην Βρετανία για τα γενέθλια του γιου τους, Μπρούκλιν και μετέπειτα επέστρεψαν στις ΗΠΑ και το Μαϊάμι. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σύμφωνα με την Daily Mail, ήρθε σε επαφή με πολύ κόσμο στο Μαϊάμι.

Λίγα 24ωρα μετά άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα, όπως αδιαθεσία, ενώ στη συνέχεια και η σύζυγός του, Βικτόρια, παρουσίασε πονόλαιμο και πυρετό. Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Sun, μέλη του προσωπικού τους κόλλησαν και το ζευγάρι πανικοβλήθηκε, με αποτέλεσμα να μπουν σε καραντίνα για δύο περίπου εβδομάδες. «Η Βικτόρια πανικοβλήθηκε στην ιδέα ότι μπορεί να είναι αυτό που λένε “σούπερ μεταδότης” και έκανε ότι μπορούσε για να μειώσει αυτό το ρίσκο», είπε η πηγή.