Iδιόχειρη αφιέρωση Παττακού στον Άδωνι Γεωργιάδη

Iδιόχειρη αφιέρωση Παττακού στον Άδωνι Γεωργιάδη

Τι απαντά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ για το ντοκουμέντο που δημοσιεύει η Χρυσή Αυγή.

Η εφημερίδα Εμπρός που πρόσκειται στη Χρυσή Αυγή δημοσίευσε ιδιόχειρο σημείωμα του δικτάτορα Στυλιανού Παττακού προς τον Άδωνι Γεωργιάδη με προσωπική αφιέρωση ως «αξιότιμο φίλο» και ημερομηνία 1η Μαΐου του 2005.

«O μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης ήταν αρχηγός της Νεολαίας Ε.Π.Ε.Ν. του Γεωργίου Παπαδoπουλου. Παρέλαβε δε την αρχηγία της Νεολαίας αμέσως μετά την παραίτηση του Νικολάου Μιχαλολιάκου. Γνωστές οι σχέσεις λοιπόν του Βορίδη με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο», αναφέρεται στο κείμενο της εφημερίδας που συνοδεύει την αφιέρωση.

Τώρα «γίνονται γνωστές και οι σχέσεις του διαδόχου του Μάκη Βορίδη στην θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου με τον Στυλιανό Παττακό. Δεν είναι άλλος από τον πιο επιτυχημένο πρώην υπουργό και μαχητή της παράταξης, κατά τον Αντώνη Σαμαρά, Άδωνι Γεωργιάδη», σημειώνεται στο δημοσίευμα ενώ γίνεται λόγος και για «εν ενεργεία στελέχη που έχουν σχέσεις και με τον Μακαρέζο».

Απάντηση Γεωργιάδη
Ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων σχολίασε και το παραπάνω γεγονός:

«Μου κάνει εντύπωση, που βρήκαν το βιβλίο αυτό και το έβαλαν, γιατί το έχω στην προσωπική μου βιβλιοθήκη. 2ον Δεν καταλαβαίνω την κατηγορία. Αν εγώ γράψω σε ένα βιβλίο αφιέρωση στον κ. Τσίπρα, πάει να πει ότι εκείνος έχει πολιτικές σχέσεις μαζί μου; Μιλάμε για μια αφιέρωση προς εμένα. Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η συζήτηση. Τα βιβλία του Στυλιανού Παττακού, έχουν εξαιρετικό ιστορικό ενδιαφέρον», είπε συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr