Ηγέτης γεννιέσαι ή γίνεσαι; Η απάντηση αυτό το Σάββατο στο Business Monitor

Ο Δημήτρης Παπανικητόπουλος της Linkage Greece κεντρικός καλέσμένος στο επιχειρηματικό μαγκαζίνο στο news24/7 στους 88,6. Ακόμη στο στούντιο η Νίκη Σμυρνή του Travelgems και ο Κώστας Μπαλάφας της SBA.

H εκπομπή Business Monitor επιστρέφει αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00 στον «αέρα» του News 24/7 Radio στους 88,6, με τον Τάσο Ζάχο Editor in Chief του FortuneGreece.com. Mια ώρα γεμάτη με ιστορίες και ειδήσεις από τον χώρο των επιχειρήσεων.

Τί σημαίνει Ηγεσία; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα ηγέτης;  Αυτό το Σάββατο στο στούντιο του Business Monitor έρχεται ο Δημήτρης Παπανικητόπουλος, ένας από τους πλέον ειδικούς για να μιλήσουμε για «ηγεσία». Μικρός ήθελε να γίνει δάσκαλος όπως ο παππούς του για να βοηθάει τους ανθρώπους και να τους συμβουλεύει. Μεγαλώνοντας πέρασε από γνωστές πολυεθνικές μέχρι κάποια στιγμή να ιδρύσει τη δική του εταιρεία και να κάνει πράξη το όνειρο του. Ο Πρόεδρος της Linkage Greece έχει συμμετάσχει ως ομιλητής ή συντονιστής σε πάνω από 100 συνέδρια και έχει εμπειρία από περίπου 2.000 ημέρες εκπαίδευσης σε ανώτατα και ανώτερα Στελέχη Επιχειρήσεων.

Συγγραφέας των βιβλίων «Leading Leading Minds» και «Το Ταξίδι από το Εγώ στο Εμείς», που επικεντρώνονται στην Ηγεσία, θα είναι ο κεντρικός καλεσμένος της εκπομπής.

Καλοκαίρι όμως χωρίς τουρισμό δεν γίνεται και έτσι η εκπομπή θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει τη Νίκη Σμυρνή. Έχοντας μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο του στρατηγικού μάρκετινγκ με πολλά καινοτόμα projects στο ενεργητικό της, η Νίκη αποφάσισε να ξεκινήσει ένα ταξιδιωτικό «διαμαντάκι» όπως λέει η ίδια ή αλλιώς την TravelGems. Mέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα της μας καλεί να ανακαλύψουμε νέες και δυσεύρετες εξατομικευμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες. Η Νίκη θα είναι επίσης στο στούντιο του Business Monitor.

Θα κλείσουμε το τρίτο μέρος της εκπομπής με ένα πιο εξειδικευμένο θέμα. Μαζί μας θα είναι ο Κώστας Μπαλάφας της SBA για να μιλήσουμε για τις ευκαιρίες που μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις σε μια εποχή μειωμένης ρευστότητας, αξιοποιώντας μια εναλλακτική οδό. Αυτή της εξασφάλισης εγγυήσεων από ασφαλιστικές εταιρείες.

Συντονιστείτε στο Business Monitor αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00.