Η ΙΚΕΑ «φέρνει» 3D έπιπλα στο σπίτι σας

Η ΙΚΕΑ «φέρνει» 3D έπιπλα στο σπίτι σας

Σταματήστε να τα φαντάζεστε μέσα στο χώρο σας. Δείτε τα!

Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν πολλοί, το δυσκολότερο πράγμα με τις αγορές από το ΙΚΕΑ δεν είναι η συναρμολόγηση των προϊόντων, αλλά το να διαπιστώσουμε αν τα έπιπλα πράγματι ταιριάζουν ή χωρούν στο δωμάτιό μας. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της αλυσίδας, το 70% των πελατών δεν γνωρίζει τις διαστάσεις του χώρου του και το 14% έχει αγοράσει κάτι που αποδείχτηκε ότι δεν χωρούσε.

Τη λύση δίνει το application της ΙΚΕΑ για iOS και Android. Χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ή την ταμπλέτα, «σκανάρετε» το προϊόν στον κατάλογο -τον έντυπο ή τον ψηφιακό- και βλέπετε τον καναπέ ή την πολυθρόνα να προβάλλεται μέσα στο δωμάτιό σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες θέσεις, να το περιστρέψετε, να το δοκιμάσετε ακόμα και σε σύγκριση και συνδυασμό με ανθρώπους.

1/3

Από όλον τον κατάλογο των 320 σελίδων, μόλις 100 προϊόντα είναι διαθέσιμα για εικονική τοποθέτηση, όμως η εφαρμογή έχει μερικές ακόμα εντυπωσιακές λειτουργίες, όπως ολόκληρο το δωμάτιο του καταλόγου σε 360 μοίρες, διάφορες εκδοχές του, time-lapse βίντεο του δωματίου της φωτογραφίας καθώς γεμίζει με έπιπλα και προϊόντα, αναλυτικά το κάθε προϊόν του καταλόγου, συμβουλές διακόσμησης κ.ά.

Δείτε το video:

Κατεβάστε την εφαρμογή για Android από εδώ ή, για Apple, από το App Store και ξεκινήστε τις 3D δοκιμές σας!

Διαβάστε ακόμη: H ελληνική εφαρμογή που «κερδίζει» το App Store