«Είμαστε οι εγγυητές του αύριο» δηλώνει ο Πάνος Καμμένος

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην Κατερίνη συνέχισε την προεκλογική περιοδεία του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, που συναντήθηκε με εργαζομένους της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.

«Είμαστε οι εγγυητές του αύριο», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος για τους Ανεξάρτητους Ελληνες, και σημείωσε ότι η προπαγάνδα της χαμένης ψήφου δεν πιάνει πλέον και «χαμένη ψήφος είναι η ψήφος στη Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ που τελείωσαν».

Στην ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κατερίνη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κάλεσε τους πολίτες «να πάρουν από το χέρι εκείνους που φοβούνται και να τους πούνε ότι υπάρχει ελπίδα, υπάρχει αύριο», και πρόσθεσε: «Μην τρομοκρατείστε και μην αφήνετε να σας τρομοκρατούν οι επαγγελματίες του φόβου και του τρόμου. Η αποκατάσταση της Δημοκρατίας είναι η ψήφος στις 25 του μήνα».

Ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι οι πολίτες γνωρίζουν ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν αλλάζουν τις θέσεις τους και λένε την πραγματική αλήθεια και όχι αυτή που διαφημίζει στα προεκλογικά σποτ του ο κ. Σαμαράς.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισκέφθηκε το εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στο Πλατύ Ημαθίας, συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και εξέφρασε την αντίθεση του στο κλείσιμο της ΕΒΖ και τη συμπαράσταση στους αγώνες των εργαζομένων.

«Δεν είναι απλώς ότι κλείνουν μια υγιή βιομηχανία, μια βιομηχανία που συντηρεί ολόκληρη την περιοχή, όπως και στις Σέρρες και την Ορεστιάδα. Κλείνουν επίτηδες τη βιομηχανία αυτή, όχι μόνο για να διαλύσουν αυτό τον ιστό της τοπικής κοινωνίας, αλλά για να διαλύσουν και τους τευτλοπαραγωγούς, οι οποίοι έχουν παραδώσει προϊόν στην εταιρεία, η εταιρεία το έχει παραλάβει και μεγάλο μέρος από αυτό έχει γίνει ζάχαρη», δήλωσε ο κ. Καμμένος και επιτέθηκε στην κυβέρνηση:

«Αντί να το πληρώσει το υπουργείο Οικονομικών, ως οφείλει, κλέβουν τα χρήματα από τους τευτλοπαραγωγούς και ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής πετιέται στα χωράφια. Οι εντολές της κ. Μέρκελ και του κ. Σόιμπλε που εκτελεί η κυβέρνηση των Αθηνών είναι εντολές να διαλύσουν την πρωτογενή παραγωγή και ό,τι έχει απομείνει από τη βιομηχανία στην Ελλάδα. Η απάντηση είναι ότι αυτή τη στιγμή ενωμένοι αγρότες, εργαζόμενοι και τοπική κοινωνία θα απαντήσουν στις εκλογές στις 25 του μηνός. Στις 26 του μηνός, η Ελλάδα θα ξαναπάρει μπρος. Είμαστε εδώ δίπλα τους, αλληλέγγυοι στον αγώνα τους και είμαστε η εγγύηση για τους εργαζόμενους στη ζάχαρη», επισήμανε.

Σήμερα ο κ. Καμμένος περιοδεύει στους νομούς Ημαθίας, Πέλλας και Κοζάνης. Αύριο θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και στις 7.30μ.μ. θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ