Ημέρα Καριέρας από τη Randstad: Ξενόγλωσσες θέσεις εργασίας

Ημέρα Καριέρας από τη Randstad: Ξενόγλωσσες θέσεις εργασίας
Η Ημέρα Καριέρας της Randstad, αφιερωμένη στις ξενόγλωσσες ευκαιρίες καριέρας δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να έχουν άμεση επικοινωνία με τους εξειδικευμένους συμβούλους της, να λάβουν συμβουλές καριέρας και να ενημερωθούν για τις τρέχουσες ανάγκες των εργοδοτών.

Η Randstad, ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, διοργανώνει virtual career day event για ξενόγλωσσες θέσεις εργασίας, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 18:00.

Οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα εξειδικευμένα στελέχη της Randstad, να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της αγοράς εργασίας στον τομέα των ξενόγλωσσων ευκαιριών σταδιοδρομίας και να ανακαλύψουν επαγγέλματα με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Η Ημέρα Καριέρας της Randstad απευθύνεται σε:

  • Δίγλωσσους ή όσους μιλούν άπταιστα μια ξένη γλώσσα
  • Αλλοδαπούς που ζουν στην Ελλάδα ή σκοπεύουν να μετακομίσουν
  • Φοιτητές ή απόφοιτους σχολών ξένων γλωσσών
  • Καθηγητές ξένων γλωσσών
  • Μεταφραστές ή διερμηνείς

Η Ημέρα Καριέρας της Randstad, αφιερωμένη στις ξενόγλωσσες ευκαιρίες καριέρας δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να έχουν άμεση επικοινωνία με τους εξειδικευμένους συμβούλους της, να λάβουν συμβουλές καριέρας και να ενημερωθούν για τις τρέχουσες ανάγκες των εργοδοτών. Οι συμμετέχοντες μπορούν ακόμη να πληροφορηθούν για τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας ανά γλώσσα, να ανακαλύψουν τις ειδικότητες που έχουν μεγάλη ζήτηση, αλλά και τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας – εξ αποστάσεως και υβριδικές και για όλα τα επίπεδα εργασιακής εμπειρίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν σε 1:1 συνέντευξη σε προκαθορισμένο χρόνο, συνομιλώντας μέσω chat ή/και βίντεο από την άνεση του σπιτιού τους ή από όπου και αν βρίσκονται.

Και μπορούν να ολοκληρώσουν δωρεάν την εγγραφή τους στην Ημέρα Καριέρας: language jobs, πατώντας εδώ.