Είναι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ το πιο αντιπαθητικό ζευγάρι στη Βρετανία;

Είναι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ το πιο αντιπαθητικό ζευγάρι στη Βρετανία;
epa07093956 (FILE) - Britain's Prince Harry and Meghan Markle visit Bath University, in Bath, Britain, 06 April 2018, to view hopeful candidates for the UK Team Trial for the Invictus Games in Sydney in 2018. The Kensington Palace has announced on 15 October that the couple are expecting their first baby in the Spring of 2019. EPA/Neil Munns Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πιο συγκεκριμένα και βάση έρευνας που έκανε το YouGov, αποκαλύφθηκε πως μόλις το 26% των πολιτών συμπαθούν τη Μέγκαν Μαρκλ, το 65% την αντιπαθεί, ενώ αντίστοιχα το 34% συμπαθεί τον Χάρι και το 59% τον αντιπαθεί.

Ταξιδεύοντας μερικά χρόνια πίσω θα θυμάστε πως όποια έρευνα και αν γινόταν όσον αφορά στα πιο αγαπητά ζευγάρια της Βρετανίας, στην κορυφή, βρίσκαμε πάντα τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι. Η απόφαση όμως του ζευγαριού να εγκαταλείψει την βασιλική οικογένεια και πιθανότατα οι απανωτές επιθέσεις που εξαπέλυσαν προς αυτήν, τους οδήγησαν στον… πάτο της λίστας με τα πιο δημοφιλή μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Πιο συγκεκριμένα και βάση έρευνας που έκανε το YouGov και στην οποία συμπεριέλαβε 1.667 ενήλικες Βρετανούς, αποκαλύφθηκε πως μόλις το 26% των πολιτών συμπαθούν τη Μέγκαν Μαρκλ, το 65% την αντιπαθεί, ενώ αντίστοιχα το 34% συμπαθεί τον Χάρι και το 59% τον αντιπαθεί.

Όπως προκύπτει από την έρευνα οι ηλικιακές ομάδες που αντιπαθούν το ζευγάρι περισσότερο είναι οι μεγαλύτερες ηλικίες με τους συνταξιούχους να δηλώνουν σε ποσοστό 82% τη δυσαρέσκειά τους.

 

Σημειώνεται πως μπορεί οι Sussexes να μην είναι οι πιο αγαπητοί στην Βρετανία, ωστόσο υπάρχει ένα μέλος της οικογένειας που είναι αρκετά πιο αντιπαθητικό -βάση της έρευνας. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Andrew, ο οποίος μετά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Epestein έχασε κάθε συμπάθεια που έτρεφε ο λαός προς το πρόσωπό του.