Inform Π. Λύκος: Επενδύσεις 4,5 εκατ. σε μηχανολογικό εξοπλισμό και λογισμικό

Inform Π. Λύκος: Επενδύσεις 4,5 εκατ. σε μηχανολογικό εξοπλισμό και λογισμικό

H εταιρεία λειτουργεί πέντε κέντρα προσωποποίησης έξυπνων καρτών, σε Ελλάδα, Αυστρία, Πολωνία, Ρουμανία και Τουρκία.

Επενδύσεις ύψους 4,5 εκατ. ευρώ σε λογισμικό και υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό ολοκλήρωσε η εταιρεία Inform Π. Λύκος ΑΕ.

Η εταιρεία ολοκληρώνοντας τις επενδύσεις, παρουσίασε κατά την τριήμερη εκδήλωση «AURUM IΝNOVATION DAYS» στις εγκαταστάσεις της στο Κορωπί, στις 28, 29 και 30 Ιουνίου, ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σήμερα στον κόσμο της διαδραστικής επικοινωνίας, μέσα από όλα τα κανάλια διάχυσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Την εκδήλωση παρακολούθησαν στελέχη της αγοράς, από τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα.

Η Inform Λύκος, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994, κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της διαχείρισης εντύπων, της κατασκευής εντύπων ασφαλείας και του Business Process Outsourcing παρέχοντας υπηρεσίες εκτύπωσης και εµφακέλωσης λογαριασμών, ηλεκτρονικής παρουσίασης λογαριασμών και διαχείρισης εκτυπώσεων για τράπεζες, τηλεπικοινωνίες, δηµόσιο τομέα και βιομηχανικές/εμπορικές εταιρείες.

Ο όμιλος δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα του Digital Security, διαθέτοντας δύο επιπλέον παραγωγικές μονάδες παραγωγής έξυπνων καρτών, ταυτοτήτων κλπ. σε Αυστρία και Ρουμανία, υψίστης ασφαλείας δεδομένων,πιστοποιημένες από διεθνείς οργανισμούς όπως η Visa, η MasterCard, η Diners.

Λειτουργεί πέντε κέντρα προσωποποίησης έξυπνων καρτών, σε Ελλάδα, Αυστρία, Πολωνία, Ρουμανία και Τουρκία, επίσης υψίστης ασφαλείας δεδομένων και πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς.
Το 2015 ο Όμιλος πραγματοποίησε κύκλο εργασιών 130 εκατ. ευρώ και EBITDA 13 εκατ. ευρώ.