Το InStyle ξανά στην Ελλάδα!

Το InStyle ξανά στην Ελλάδα!

Το κορυφαίο γυναικείο περιοδικό, από τις 27 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα με δώρο 3 T-shirts με την υπογραφή κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών.

Το InStyle, το κορυφαίο γυναικείο περιοδικό παγκοσμίως, επιστρέφει ανανεωμένο, γεμάτο μόδα, ομορφιά, υπέροχες φωτογραφίσεις και τα πιο ενημερωμένα ρεπορτάζ αγοράς, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Θέλοντας να ενισχύσει και να προβάλει την ελληνική μόδα, συνεργάζεται με κορυφαίους Έλληνες fashion designers και μαζί δημιουργούν, αποκλειστικά για τις αναγνώστριες του InStyle, μια σειρά από μοναδικά fashion items με την υπογραφή Ελλήνων σχεδιαστών.

Ξεκινήστε τη συλλογή σας από το 1ο τεύχος με 3 μοντέρνα Τ-shirts, σχεδιασμένα αποκλειστικά για τοInStyle, στις πιο hot τάσεις της σεζόν:

• Vintage Chic: με την υπογραφή του Βασίλη Ζούλια
• New Romantic: με την υπογραφή του Atelier Λουκία
• Punk Rock: με την υπογραφή του Απόστολου Μητρόπουλου

Το InStyle θα είναι διαθέσιμο και στο tablet -εντελώς δωρεάν- από τις αρχές Οκτωβρίου, με επιλεγμένα θέματα, αποκλειστικά celebrity videos, extra πρακτικές συμβουλές από καταξιωμένους make-up και hair artists, online shopping και ακόμα περισσότερα.

Για την καθημερινή σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.instyle.gr, με περισσότερες από 50 νέες αναρτήσεις καθημερινά, διαγωνισμούς, αποκλειστικά expert’s tips, προτάσεις fashion και beauty αγορών και ό,τι πιο νέο από το χώρο της μόδας, της ομορφιάς και των celebrities.

Credits εξωφύλλου
Μεταξωτό φόρεµα Vassilis Emmanuel Zoulias. Σκουλαρίκια από λευκόχρυσο µε διαµάντια Kessaris.
Φωτογραφήθηκε για το InStyle από τον Θανάση Κρίκη.
Επιµέλεια Anna Zinchenko
Styling Βινα Νεοφωτίστου, Ναταλία Μπαλτά
Μακιγιάζ-Μαλλιά Γιάννης Μαρκετάκης με Max Factor