Interamerican και Tripsta σας εγγυώνται ένα ασφαλές ταξίδι

Interamerican και Tripsta σας εγγυώνται ένα ασφαλές ταξίδι

Τα προγράμματα «Ταξιδιωτική Ασφάλιση» και «Ακύρωση Ταξιδίου» εξασφαλίζουν μία σειρά από καλύψεις σε περίπτωση απώλειας αποσκευών, καθυστέρησης της πτήσης και άλλα. 

Ιδιαίτερα ικανοποιητική είναι η απόδοση της συνεργασίας που ξεκίνησαν κατά τον περασμένο Μάρτιο η INTERAMERICAN και ο online ταξιδιωτικός οργανισμός Tripsta S.A. στον τομέα της ασφαλιστικής κάλυψης ταξιδίου.

Η συνεργασία αφορά στην εμφάνιση των προγραμμάτων ταξιδιωτικής ασφάλισης, που παρέχει η INTERAMERICAN, στις ψηφιακές πλατφόρμες της Tripsta S.A. (travelplanet24, airtickets®, tripsta). Τα προτεινόμενα προγράμματα, μαζί με αγορά αεροπορικού εισιτηρίου, είναι αυτά της «Ταξιδιωτικής Ασφάλισης» και της «Ακύρωσης Ταξιδίου».

Τα προγράμματα «Ταξιδιωτική Ασφάλιση» και «Ακύρωση Ταξιδίου» της INTERAMERICAN εξασφαλίζουν μία σειρά από καλύψεις όπως είναι η καθυστέρηση πτήσης, η απώλεια αποσκευών ή εγγράφων, η αντιμετώπιση προβλήματος υγείας κατά τη διάρκεια του ταξιδίου με πλήρη διαχείριση του περιστατικού (συμβουλευτική και πληροφορίες, υγειονομική μεταφορά, επαναπατρισμός του ασφαλισμένου, έξοδα μετακίνησης συγγενούς εφόσον κριθεί απαραίτητη, αποζημιώσεις ζωής – μόνιμης ολικής ή μερικής ανικανότητας, αστική ευθύνη έναντι τρίτων, νομική κάλυψη αν χρειαστεί και βέβαια, η κάλυψη ακύρωσης ταξιδίου.

Η INTERAMERICAN ακολουθεί πολιτική των συνεργασιών σε όλες τις επιχειρησιακές δραστηριότητές της, με γνώμονα την αμοιβαίου οφέλους σχέση σύμπραξης καθώς επίσης το όφελος και την ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών.

Η Tripsta S.A., που ιδρύθηκε το 2005 ως καινοτόμος νεοφυής επιχείρηση, δραστηριοποιείται σήμερα σε 45 χώρες σε όλο τον κόσμο και είναι το κορυφαίο online ταξιδιωτικό γραφείο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, με ετήσια διακίνηση εισιτηρίων, παγκοσμίως, που ξεπερνά τα τρία εκατομμύρια. Στην Ελλάδα, η Tripsta S.A. ενσωματώνει και τις ψηφιακές πλατφόρμες travelplanet24 και airtickets®, αποτελώντας ηγέτη της αγοράς με μερίδιο περί το 60%. Η μηχανή κρατήσεων των brands της Tripsta S.A. (travelplanet24, airtickets®, tripsta) έχει δυνατότητα επεξεργασίας περισσοτέρων από δύο εκατομμύρια ταξιδιωτικών αιτημάτων ανά λεπτό της ώρας, παρέχοντας ολοκληρωμένο πακέτο επιλογών και τιμών για διαδρομές με αεροπλάνο, τρένο ή πλοίο.