Intracom: Την πώληση της hol στην Vodafone ενέκρινε η ΓΣ

Intracom: Την πώληση της hol στην Vodafone ενέκρινε η ΓΣ

Το συνολικό τίμημα γα τις μετοχές ανήλθε στα 57,2 εκατ. ευρώ.

Την πώληση και μεταβίβαση στην Vodafone – Πάναφον Α.Ε.Ε.Τ. των μετοχών της εταιρείας Hellas Online που ανήκουν στην Intracom Holdings, έναντι συνολικού τιμήματος για 102.867.582 κοινές, ονομαστικές, μετά δικαιώματος ψήφου μετοχές (ποσοστό 57,24%), ποσού 57,2 εκατ. ευρώ, ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Intracom Holdings.

Παράλληλα, για την πώληση και μεταβίβαση στην Vodafone – Πάναφον Α.Ε.Ε.Τ. των 8.695.652 μη εισηγμένων στο Χ.Α. προνομιούχων, ονομαστικών μετοχών της Hellas Online, το καταβληθέν στην Intracom Holdings τίμημα θα ανέλθει στο ποσό των 10 εκατ. ευρώ. Η ολοκλήρωση της εν λόγω συναλλαγής υπόκειται σε όρους και αιρέσεις, περιλαμβανομένων των απαραίτητων εγκρίσεων των αρμόδιων Αρχών.

Μεταξύ άλλων, η ΓΣ αποφάσισε την παροχή ειδικής άδειας για τη σύναψη σύμβασης εκμίσθωσης στην Intralot κτιρίου ιδιοκτησίας της εταιρείας επί του 19ου χιλ. Λεωφ. Μαρκοπούλου στην Παιανία Αττικής μετά του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού αυτού.

Επίσης, η ΓΣ ενέκρινε την αγορά από την εταιρεία ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 10% του εκάστοτε καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου αυτής για τη χρονική περίοδο των επόμενων 24 μηνών, με έναρξη ισχύος από 19.09.2014 και μέχρι 19.09.2016, με κατώτατη τιμή 0,30 ευρώ και ανώτατη τιμή 1,41 ευρώ ανά μετοχή. Επίσης, εγκρίθηκε οι ίδιες μετοχές που τυχόν αποκτηθούν να μπορούν να διακρατηθούν για τη μελλοντική απόκτηση μετοχών άλλης εταιρείας.