Intracom Telecom: Πιλοτική εγκατάσταση δικτύου Small Cell για την Telefónica UK

Intracom Telecom: Πιλοτική εγκατάσταση δικτύου Small Cell για την Telefónica UK

Η εταιρεία ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση της εγκατάστασης της προηγμένης ασύρματης λύσης υποστήριξης σταθμών βάσης.

Την ολοκλήρωση της πιλοτικής εγκατάστασης της ασύρματης λύσης υποστήριξης σταθμών βάσης τύπου small cell, StreetNode, που πραγματοποίησε για τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο της Μεγάλης Βρετανίας Telefónica UK, ανακοίνωσε η Intracom Telecom.

Όπως ανακοινώθηκε, το StreetNode, δοκιμάστηκε πάνω στο «ζωντανό», δίκτυο small cell του παρόχου, τόσο ως δισημειακή (Point-to-Point) όσο και ως πολυσημειακή (Point-to-MultiPoint) πλατφόρμα, επιδεικνύοντας ευελιξία χάρη στη λογισμικά προσδιορισμένη (software defined) λειτουργία που διαθέτει.

Η Telefónica UK εξέτασε την ικανότητα του συστήματος να υποστηρίζει την πραγματική κίνηση του δικτύου χρησιμοποιώντας την τελευταία γενιά συστημάτων small cells.

H Intracom Telecom, σύμφωνα με την ανακοίνωση, καινοτομεί στον τομέα της ασύρματης υποστήριξης δικτύων μικρών σταθμών βάσης (small cell backhaul) προσφέροντας την πλατφόρμα StreetNode, η οποία έχει σχεδιαστεί για να υλοποιεί οποιονδήποτε τύπο αρχιτεκτονικής δικτύου μέσω της software-defined λειτουργίας της. Το StreetNode λειτουργεί σε φάσμα συχνοτήτων 26, 28, 32 και 42 GHz.