Intralot: Έκδοση ομολογιών 300 εκατ. ευρώ

Intralot: Έκδοση ομολογιών 300 εκατ. ευρώ

Οι Ομολογίες θα διατεθούν στην Ελλάδα σε «ειδικούς επενδυτές».

Σε έκδοση και προσφορά ομολογιών (α΄ τάξης) (Senior Notes) ύψους 300.000.000 ευρώ, λήξεως το 2018 θα προχωρήσει η Intralot Finance Luxembourg, εμμέσως ελεγχόμενη θυγατρική της Intralot. Οι Ομολογίες θα διατεθούν στην Ελλάδα σε «ειδικούς επενδυτές.

Οι Ομολογίες θα είναι εγγυημένες (οn a senior unsecured basis) από την Intralot Α.Ε. (Μητρική Εγγυήτρια), την Intralot Global Securities B.V. (άμεση μητρική εταιρεία του Εκδότη) και από τις εξής θυγατρικές της Intralot:

Intralot Inc., Intralot Gaming Services Pty Ltd., Intralot de Perú S.A.C., Intralot Italia S.p.A., Gaming Solutions International S.A.C., Intralot Maroc SA, Intralot Germany GmbH, Intralot Nederland B.V., Intralot Czech s.r.o., Pollot sp. z o.o., Veneta Servizi s.r.l., Intralot Business Development Limited, OLTP Processamento de Transações Online Ltda., Beta Rial. sp. z o.o., Intralot Cyprus Global Assets Ltd, Intralot St. Lucia Limited, White Eagle Investments Limited, Intralot Jamaica Limited, Intralot Finance UK PLC, Bilot EOOD, Intralot Holdings International Limited, Intralot Interactive USA, LLC, Betting Company Cyprus Limited, Intralot Iberia S.A., Jackpot S.p.A., Intralot do Brasil Comércio de Equipamentos e Programas de Computador Ltda., Intralot Interactive S.A., Ιntralot International Limited, Intralot Operations Limited, Betting Organization, Operation, and Promotion Company S.A. (Betting Company S.A.), Servicios Transdata S.A.C., Intralot Gaming Machines S.p.A., “Intralot” Co. Ltd., Lotrom S.A., Slovenské Lotérie a.s. και Intralot Global Holdings B.V.

Οι Ομολογίες αναμένεται να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην αγορά Euro MTF του Χρηματιστηρίου του Λουξεμβούργου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας.

Η κατά 100% θυγατρική μας Intralot Luxembourg S.A ανακοίνωσε στις 17 Ιουνίου 2013 πρόταση (“Πρόταση”) για την επαναγορά του ανεξόφλητου κεφαλαίου, ύψους €140 εκατομμυρίων, των εγγυημένων ανταλλάξιμων πιστωτικών τίτλων (Exchangeable Notes) της Intralot Luxembourg S.A (με ετήσιο επιτόκιο 2,25%) και λήξεως το 2013 σε τιμή επαναγοράς ίση με το 114% της ονομαστικής αξίας εκάστου Ανταλλάξιμου Τίτλου, πλέον δεδουλευμένων και οφειλόμενων τόκων έως (αλλά εξαιρούμενης) της ημερομηνίας διακανονισμού της Πρότασης. Η περίοδος αποδοχής της Πρότασης θα λήξει στις 2 Αυγούστου 2013.

Το καθαρό προϊόν της έκδοσης και πώλησης των Ομολογιών που θα προκύψει μετά την καταβολή της προβλεπόμενης προμήθειας και των άλλων εξόδων που σχετίζονται με την προσφορά των Ομολογιών θα χρησιμοποιηθεί (i) προκειμένου να κατατεθούν σε ειδικό λογαριασμό μεσεγγύησης (Escrow Account) κεφάλαια επαρκή για την αποπληρωμή του συνόλου του ανεξόφλητου κεφαλαίου των Ανταλλάξιμων Τίτλων (περιλαμβανομένων των ποσών που απαιτούνται για το διακανονισμό της επαναγοράς σύμφωνα με την Πρόταση) πλέον της καταβολής του premium προπληρωμής και των υφιστάμενων και μελλοντικών δεδουλευμένων και οφειλόμενων τόκων κατά τη λήξη των Ανταλλάξιμων Τίτλων, και (ii) για την αναχρηματοδότηση ορισμένων υφιστάμενων δανείων του ομίλου.