To iPhone 6 κατακτά την Κίνα

To iPhone 6 κατακτά την Κίνα

Οι εγγραφές για το νέο smartphone της Apple ξεπερνούν τα 4 εκατ.

Εντυπωσιακή αρχή έκανε η Apple στην Κίνα, καθώς σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, έχει καταφέρει να εγγράψει περίπου 4 εκατ. πελάτες για το iPhone 6.

Η «κράτηση» για το νέο κινητό είναι διαφορετική από την προ – παραγγελία. Κάποιος που κάνει παραγγελία πληρώνει για την συσκευή. Με την «κράτηση» εξασφαλίζεις ότι θα πάρεις το νέο κινητό, όταν θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2017.

Αν όλες αυτές οι κρατήσεις μετατραπούν σε παραγγελίες και η Apple πάρει περισσότερες παραγγελίες τη μέρα της πώλησης, ο αριθμός των κινητών εκτιμάται ότι μπορεί να ξεπεράσει τα 10 εκατ. που πούλησε η εταιρεία στην Αμερική το πρώτο Σαββατοκύριακο.

Όσον αφορά στα δύο νέα μοντέλα της Apple, οι κρατήσεις φτάσουν τις 1.106.379 για το iPhone 6 και τις 1.189.083 για το iPhone 6 plus.

Σχεδόν ίσες δηλαδή. Σύμφωνα με το DigiTeams το iPhone 6 plus πάει καλύτερα από τις εκτιμήσεις και θα μπορούσε να καλύψει μέχρι και το 60% των πωλήσεων της Apple.

Ενημερωτικά το iPhone 6 plus κοστίζει 100 δολάρια περισσότερα στην αγορά, όταν το κόστος κατασκευής του είναι μόλις 15,5 δολάρια παραπάνω από το iPhone 6.

Διαβάστε επίσης: 

Η ΕΕ απειλεί την Apple με χαράτσι

iPhone 6: Κοστίζει στην Apple 200 δολάρια, ενώ πωλείται 649 δολάρια