«Υπηρεσίες-Παροχής Υπηρεσιών» με το στίγμα της ICAP

«Υπηρεσίες-Παροχής Υπηρεσιών» με το στίγμα της ICAP

Βράβευση της ICAP Group στα Greek Exports Awards 2014.

Η ΙCAP Group έλαβε το 2ο βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσιών-Παροχής Υπηρεσιών» στo πλαίσιο της διοργάνωσης των Greek Exports Awards 2014, από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων, σε συνεργασία με την εκδοτική συνεδριακή εταιρεία Ethos Media Α.Ε.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όλων των κεντρικών εξαγωγικών φορέων και συνδέσμων και της πλειοψηφίας των διμερών επιμελητηρίων της ελληνικής επικράτειας. Στην κριτική επιτροπή των βραβείων συμμετείχαν επικεφαλείς θεσμικών φορέων & ακαδημαϊκοί.

Ο θεσμός των Greek Exports Awards αναδεικνύει και επιβραβεύει τις εξωστρεφείς επιχειρήσεις που συνδράμουν στην αύξηση της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της απασχόλησης στη χώρα μας, προσφέροντας παράλληλα αξιόλογα παραδείγματα προς μίμηση για τις υπόλοιπες ελληνικές επιχειρήσεις.

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της ICAP, δήλωσε σχετικά: «Στην ΙCAP Group είμαστε περήφανοι, που στα πλαίσια των προκλήσεων που θέτουν οι καιροί, έχουμε καταφέρει τα τελευταία 7 χρόνια να αναπτύσσουμε δυναμικά τις διεθνείς μας δραστηριότητες οι οποίες ανέρχονται πλέον στο 16% τόσο του Κύκλου Εργασιών όσο και των Κερδών του Ομίλου. Με ξεκάθαρη στρατηγική και επικέντρωση στις διεθνείς μας αγορές έχουμε πλέον τοπική παρουσία σε 7 χώρες στο εξωτερικό με πλέον των των 3.300 υπαλλήλων (2.000 εξ αυτών σε εγκαταστάσεις πελατών μας με τη μορφή του outsourcing), εκ των οποίων οι 900 εντάσσονται στις διεθνής μας δραστηριότητές (405 εξ αυτών με τη μορφή του outsourcing). Επιπλέον, πραγματοποιήσαμε σημαντικές επενδύσεις επιτυγχάνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία της μεγαλύτερης βάσης οικονομικών και εμπορικών δεδομένων στα Βαλκάνια για πάνω από 3,2 εκατ. επιχειρήσεις. Ο πολυσχιδής χαρακτήρας μας και η μεγάλη ανάπτυξή μας θέτουν συνεχώς καινούργιες προκλήσεις στις οποίες ανταποκρινόμαστε με δημιουργικότητα και συνέπεια. Η σημαντική διάκριση μας στα Greek Exports Awards, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με ζήλο την ταχεία Επιχειρηματική μας Ανάπτυξη και Εξωστρέφεια.»