Υποψήφιοι για τον Δήμο Αθηναίων οι Σπηλιωτόπουλος-Κακλαμάνης

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ερωτηματικό για το ποια στάση θα κρατήσει η Νέα Δημοκρατία.

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Αθηναίων, ανακοίνωσε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος έχει και την στήριξη του Μεγάρου Μαξίμου. Η ηγεσία της ΝΔ κατάληξε στο πρόσωπο του κ. Σπηλιωτόπουλου για τον δήμο της Αθήνας ύστερα από σειρά άκαρπων βολιδοσκοπήσεων σε υπουργούς και αφού είχε απορρίψει άλλες υποψηφιότητες.

Εμπλοκή, ωστόσο, δημιουργείται καθώς την ίδια ώρα ανακοίνωσε τη δική του υποψηφιότητα ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Σε δήλωσή του ο κ. Σπηλιωτόπουλος σημειώνει: «Δηλώνω παρών στην πρόσκληση/πρόκληση για μια Αθήνα αυξημένης αισθητικής, για μια Αθήνα, όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της θα αισθάνονται ασφάλεια, μια Αθήνα ικανή να τροφοδοτήσει τις δημιουργικές δυνάμεις όλων μας. Για μια Αθήνα που αγαπάμε και θέλουμε να κερδίσει τη θέση που της αξίζει».

Διαβάστε ακόμη: Ρένα Δούρου στην περιφέρεια Αττικής και Γαβριήλ Σακελλαρίδης στον δήμο Αθηναίων

Στην αντίστοιχη δήλωση του κ. Κακλαμάνη, αναφέρεται: «Καταθέτω επίσημα, στις Αθηναίες και τους Αθηναίους, την υποψηφιότητά μου για τον δήμο της πόλεως των Αθηναίων. Το πρόγραμμα της ανεξάρτητης αυτοδιοίκητικής παράταξης, της οποίας θα ηγηθώ, θα παρουσιαστεί δημόσια, σε ανοιχτή εκδήλωση, στο προσεχές μέλλον. Η αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι ευκαιριακή. Για μένα ήταν, είναι και θα είναι Πρώτα, η Αθήνα».

Χθες, το Μέγαρο Μαξίμου παρέλαβε δημοσκόπηση, που είχε παραγγείλει και η οποία «μετρά» τον κ. Σπηλιωτόπουλο σε σχέση με τους υποψηφίους των άλλων κομμάτων, κ.κ. Σακελλαρίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ, Σοφιανό από το ΚΚΕ και Κασιδιάρη από τη Χρυσή Αυγή.

Σχόλιο Σαμαρά
«Όποιος καταθέτει καταθέτει». Αυτό ήταν το σχόλιο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά όταν κλήθηκε από κοινοβουλευτικούς συντάκτες να σχολιάσει το γεγονός ότι δύο βουλευτές της ΝΔ, ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ανακοίνωσαν οι ίδιοι την υποψηφιότητά τους για το δήμο της Αθήνας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα