Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και των «Πράσινων»

Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και των «Πράσινων»

Τα δύο κόμματα που συνεργάζονται στις εκλογές του Ιανουαρίου ανακοίνωσαν τα ψηφοδέλτιά τους.

Με συνδυασμούς σε όλες τις περιφέρειες, κατεβαίνει στις εκλογές το εκλογικό σχήμα της ΔΗΜΑΡ με το κόμμα «Πράσινοι- Αλληλεγγύη». Ορισμένα κενά πρόκειται να καλυφθούν μέχρι το βράδυ, όταν θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες στα Πρωτοδικεία της χώρας.

Ο Φώτης Κουβέλης θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών και στη Β’ Θεσσαλονίκης και ο επικεφαλής του κόμματος «Πράσινοι- Αλληλεγγύγη», Νίκος Χρυσόγελος, επίσης στη Β΄Αθηνών.

Από τους απερχόμενους βουλευτές υποψήφιοι, εκ νέου, θα είναι ο Νίκος Τσούκαλης, στην Αχαΐα , όπου είχε εκλεγεί το 2012 και η Μαρία Γιαννακάκη, στη Β΄Πειραιά, όπου είχε επίσης εκλεγεί το 2012. Μεταξύ άλλων, στη Β’ Αθηνών θα είναι ο Δημήτρης Χατζησωκράτης και ο στενός συνεργάτης του Φώτη Κουβέλη, Χρήστος Μαυροκεφαλίδης, ενώ ο Θόδωρος Μαργαρίτης στην Α’ Αθηνών.

Από τα στελέχη του κόμματος «Πράσινοι- Αλληλεγγύη» ο Ηλίας Προβόπουλος είναι υποψήφιος στη Φθιώτιδα, ο Στέλιος Κιμπουρόπουλος στο υπόλοιπο Αττικής και ο Καμίλο Νόλλας στα Γιάννενα.

Τη Δευτέρα αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όπου στη πρώτη θέση θα είναι ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι βουλευτές εδώ